Horoscop: 17 octombrie 2017

Marti, 17 Octombrie 2017, ora 06:58
7164 citiri
Horoscop: 17 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Incepi ziua cu o veste buna primita de la o persoana care nu se afla prea aproape de tine. Faci multe planuri pentru aceasta zi; este posibil sa te revezi cu prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Scorpion

Foloseste-ti energia pentru a face ceva constructiv pentru tine. Poate fi ceva ce te va ajuta sa evoluezi. Dupa ce rezolvi acest aspect o sa te poti concentra si pe ceva ce tine de locul de munca. Important este sa te pui pe tine pe primul loc.

Sagetator

Nu stai locului un minut. Ai multa, foarte multa treaba si ti-ar prinde bine o mana de ajutor. Nu ezita sa ceri celor din jur sa se implice in ceea ce ai de facut, ba chiar se impune sa ii rogi.

Capricorn

Iti largesti aria de interes. Te gandesti la noi hobbyuri. O sa intalnesti oameni care vor deveni importanti in viitorul tau, poate chiar cel personal.

Varsator

Lasi in spate ceva ce te impiedica sa evoluezi. A durat mult timp pana cand ai inteles ceea ce trebuia sa se intample, dar e important ca ai acceptat in cele din urma.

Pesti

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te relaxezi si sa te bucuri de ceea ce ti se intampla. Fii atent la mesajele pe care le primesti. Seara o te ocupi de ceva impreuna cu cel drag.

Berbec

Cupidon arunca sageti spre tine in aceasta perioada. Ori intalnesti pe cineva de care te simti foarte atras, ori relatia cu partenerul de viata va inflori. Nici de ceea ce se intampla la birou nu te poti plange.

Taur

Cobori cu picioarele pe pamant, dupa ce cateva zile ai zburat printre nori. Te lovesti de o problema la locul de munca pe care o vei rezolva doar daca iti pastrezi calmul si apoi iti vei asculta instinctul.

Gemeni

Vei juca rolul unui mediator intre doi prieteni care nu se inteleg in ultima vreme. Dupa ce o sa rezolvi problema lor o sa te ocupi si de ceva ce tine de familie.

Rac

Trebuie sa mergi la cumparaturi urgent pentru ca ai ramas fara tot ce iti trebuie prin casa. Totusi, nu exagera pentru ca o sa apara o cheltuiala neprevazuta.

Leu

Ai nevoie sa te rupi putin de rutina. Schimba drumul spre casa sau fa ceva neasteptat. Nu neaparat in aceasta zi, ci in perioada urmatoare. La birou, se anunta niste activitati foarte interesante.

Fecioara

Te-ai distrat cat te-ai distrat, dar acum e momentul sa te ocupi de ceva mai serios. Un nou proiect o sa iti acapareze atentia si o sa fii foarte incantat de aceasta provocare.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 17 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic