Horoscop: 18 decembrie 2012

Marti, 18 Decembrie 2012, ora 07:37
3998 citiri
Horoscop: 18 decembrie 2012
Foto: Ziare.com

Sagetator

Cu o seara in urma ai aflat ceva ce o sa te faca sa fii cu zambetul pe buze pana la sfarsitul lunii. Poate sa aiba legatura cu vizita unei rude pe care doreai sa o vezi de foarte multa treaba.

Capricorn

Un amic isi pune mari sperante in ajutorul tau, asa ca fa tot posibilul sa ii acorzi sprijinul asteptat. Daca il lasi singur, o sa intampine mari probleme.

Varsator

Visezi cu ochii deschisi. Ai vrea sa fii intr-un loc linistit, fara televizor, telefon sau Internet si sa te bucuri de frumusetea naturii. Momentul este distrus de unul dintre sefi care vine sa iti dea ceva de facut. Te conformezi si te pui pe treaba, insa gandul tot iti zboara la acea clipa speciala.

Pesti

Nu ai o stare foarte buna. Evita discutiile neplacute si stai mai retras ca sa nu rabufnesti. Nervii iti sunt intinsi la maximum si risti sa explodezi la fiecare pas. Abia seara o sa te calmezi.

Berbec

Cooperezi foarte bine cu partenerii de afaceri si o sa puneti bazele a ceva ce se va dovedi extrem de bun din punct de vedere financiar. O sa culegi laurii peste cateva luni.

Taur

Te-a deranjat cand un coleg a dat de inteles ca nu esti capabil sa faci ceea ce ti s-a cerut. Te ambitionezi si muncesti la nivel maxim pentru a demostra ca esti mult mai bun decat cred altii. O sa fii laudat in urma acestei actiuni.

Gemeni

Primesti foarte multe complimente. Esti asaltat de laude si te simti magulit de ceea ce se intampla. Sunt sanse mari sa primesti si un cadou deosebit.

Rac

Profiti de fiecare clipa pentru a vorbi cu partenerul de viata. Il suni din ora in ora si abia astepti sa il vezi seara chiar daca v-ati intalnit ultima data in urma cu cateva ore. Te simti foarte apropiat de el/ea.

Leu

Va fi o zi pe placul tau. Comunici bine cu cei din jur, activitatile de care te ocupi au sanse de reusita, iar seara o sa iesi in oras cu cativa prieteni buni.

Fecioara

Nu reusesti sa te concentrezi la ceea ce se intampla la birou. Astepti ceva ce o sa aiba loc in weekend si nu reusesti sa te mobilizezi pentru a termina toata treaba pana atunci.

Balanta

Ai uitat complet de un eveniment special pentru o persoana apropiata. Te afli intr-o mare incurcatura. Nu prea ai cum sa repari greseala. Va trebui sa muncesti destul de mult pentru a-l face sa te ierte.

Scorpion

O zi foarte agitata. Alergi toata ziua pentru a rezolva ceva legat de slujba, iar la lasarea serii primesti musafiri. O sa fii epuizat si vei adormi imediat. Partea buna este ca in noaptea asta insomnia nu o sa iti faca probleme.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2012 , #horoscop zilnic