Horoscop: 18 decembrie 2013

Miercuri, 18 Decembrie 2013, ora 07:38
2606 citiri
Horoscop: 18 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Mercur te face foarte responsabil. Trebuie sa raspunzi la o intrebare, insa ii ceri celui care ti-o adreseaza sa te lase sa te gandesti. Vrei sa cantaresti foarte bine situatia si sa analizezi toate detaliile inainte de a face un pas.

Capricorn

Ti se iveste ocazia unei colaborari foarte bune. Nu o rata, pentru ca datorita acesteia o sa castigi o suma substantiala luna viitoare.

Varsator

Depune putin efort acum si asigura-te ca sfarsitul saptamanii va fi fara dureri de cap. Altfel, o sa iti petreci weekendul printre documente.

Pesti

Surpriza zilei vine de la locul de munca. Un coleg te asteapta cu o veste excelenta ce tine de un proiect mai vechi. Nu sperai ca o sa mai auzi ceva de acesta.

Berbec

Cineva este ca un ghimpe in coaste pentru tine. Orice ai face are ceva de obiectat sau de criticat. Astazi vine randul tau sa ii fii calau.

Taur

Lasi garda jos si un om rau voitor profita de asta. Ar trebui sa fie o lectie de viata pentru tine si sa nu mai fii delasator in fata celor ce se comporta precum vulturii care ataca prada.

Gemeni

Esti indragostit si nu iti mai trebuie altceva. Nu te poti concentra la munca sau la alte activitati ce nu au legatura cu partenerul de viata. O sa ii faci o surpriza.

Rac

Nu intarzia la intalnirea programata astazi. Cel cu care trebuie sa discuti are o functie importanta si daca isi pierde rabdarea, o sa ai de pierdut.

Leu

Esti constient ca lucrurile simple iti aduc bucuria si le apreciezi la maximum. Un simplu hobby pentru tine este de ajuns sa iti ofere energia pozitiva pentru a trece peste situatii dificile.

Fecioara

Dai dovada de mult curaj astazi. Marte te ajuta foarte mult. O sa faci ceva de care multi se feresc. O sa primesti multe laude si o sa pari un mic erou in comunitatea din care faci parte.

Balanta

Primesti un cadou care te face sa lacrimezi. Inveti un lucru foarte important astazi: nu banii sau darurile scumpe sunt cele care conteaza cu adevarat.

Scorpion

Descoperi un mic secret al unui membru al familiei. Ai vrea sa ii spui ca stii si ca nu mai este nevoie sa se fereasca, dar pana la urma realizezi ca este mai bine sa il lasi sa faca asta cand simte ca este cazul.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 18 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic