Horoscop: 18 decembrie 2014

Joi, 18 Decembrie 2014, ora 07:29
3850 citiri
Horoscop: 18 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Programul tau de astazi depinde de o persoana pe care nu o placi. Nu te intelegi cu ea si va trebui sa faci un compromis pentru a termina totul.

Capricorn

Este o zi destinata unui nou inceput. Chiar daca se apropie sfarsitul anului tu demarezi un proiect foarte special pentru tine si familie.

Varsator

Cineva drag te surprinde inca de la prima ora cu o veste excelenta. Iti pierdusei orice speranta ca acest lucru se va intampla, dar uite ca realitatea iti demonstreaza altceva.

Pesti

Simti ca evadezi pentru cateva ore, deoarece partenerul de viata a pus la cale o surpriza. Ceea ce face acum iti demonstreaza inca o data ceea ce simte pentru tine.

Berbec

Concentreaza-te pe viata privata si lasa lucrurile neimportante in grija altcuiva, cineva drag are nevoie de ajutorul tau. Vremea iti va da cateva batai de cap.

Taur

Gasesti dovada ca nu a fost vina ta atunci cand toti au aratat cu degetul spre tine. Te simti foarte multumit ca ai putut sa iti dovedesti nevinovatia.

Gemeni

Cu greu rezisti tentatiei de a cheltui niste bani. Ai facut cateva economii si acum nu te poti concentra la nimic, pentru ca vrei sa cumperi neaparat ceva. O sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

Rac

Esti o persoana respectata, dar uneori reusesti sa ii enervezi foarte tare pe cei din jur. Asteapta-te la priviri neplacute aruncate de cei din preajma ta.

Leu

Te lupti cu propriile prejudecati. Nu vrei sa incalci anumite idei, insa nici nu vrei sa cedezi prea mult pentru a nu lasa impresia ca faci un pas inapoi. Soarele te ajuta sa revii la normal.

Fecioara

Ai o multime de prieteni si toti vor sa va intalniti in aceasta perioada. Nu dispui de timpul necesar si iti este foarte greu sa te imparti. Trebuie sa discuti foarte serios cu ei si sa le explici situatia in care te afli.

Balanta

Iti setezi niste obiective destul de serioase si grele, dar ambitia de care dai dovada te va ajuta sa la duci la bun sfarsit fara probleme.

Scorpion

Incepi o aventura din punct de vedere personal. Trebuie sa indeplinesti dorinta unui apropiat si pentru a face asta vei fi nevoit sa depui un efort marit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#horoscop 18 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic