Horoscop: 18 februarie 2016

Joi, 18 Februarie 2016, ora 07:31
3938 citiri
Horoscop: 18 februarie 2016
Foto: Ziare.com

Varsator

Vorbesti cu cineva sa te reprezinte intr-o chestiune destul de delicata de care nu vrei sa raspunzi direct. Norocul tau este ca omul este pasionat de acest domeniu.

Pesti

Ai descoperit nistre produse care iti usureaza munca si nu mai vrei sa renunti la ele. Vor fi momente in care o sa te comporti ca un copil, iar partenerul de viata va fi nevoit sa ia atitudine.

Berbec

Esti o fire independenta si nu accepti ca cineva sa faca pe seful cu tine. Tocmai de aceea astazi se anunta un conflict destul de mare la locul de munca.

Taur

Dobori o bariera care te impiedica sa ajungi intr-un punct dorit. Nu ai renuntat in fata primelor obstacole si nici nu ai cedat in clipe in care altii ar fi facut un pas inapoi.

Gemeni

Esti foarte agil, receptiv si intelegi imediat ceea ce vrea de la tine unul dintre superiori. Faptul ca vei termina totul inainte de termenul limita o sa iti aduca un plus de imagine.

Rac

Te implici intr-un fel de competitie si te lupti pana in ultimul moment sa demonstezi ca esti omul potrivit care a aparut intr-un moment potrivit.

Leu

O sa iti folosesti energia intr-un mod foarte eficient si vei reusi sa duci la bun sfarsit proiecte pe care le-ai lasat intr-un con de umbra de ceva timp.

Fecioara

O zi perfecta pentru afaceri si pentru parteneriate noi. Cunosti oameni de calitate pe care trebuie sa incerci sa ii pastrezi cat mai mult timp in preajma ta. Acasa se anunta liniste.

Balanta

La birou lucrurile se vor aseza in avantajul tau. Ai foarte multe de realizat astazi, iar rezultatele vor fi incantatoare. Vesti bune vei primi si dupa lasarea serii.

Scorpion

Planeta iubirii te ajuta sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru partenerul de viata. Te gandesti la planurile de viitor din ce in ce mai des si mai serios.

Sagetator

Se va intampla ceva ce te va face sa uiti de toate momentele neplacute din ultimele zile si sa razi cu pofta. Energia ta va fi molipsitoare.

Capricorn

Va fi o zi agitata, pentru ca ai multe planuri si nu esti sigur pe care trebuie sa il pui in practica prima data. Uranus si Pluto te vor aduce pe drumul cel bun.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 18 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic