Horoscop: 18 ianuarie 2011

Marti, 18 Ianuarie 2011, ora 10:14
2360 citiri
Horoscop: 18 ianuarie 2011
Foto: Ziare.com

Capricorn

Astazi ai foarte multa treaba la birou, dar si acasa, asa ca nu uita ca nu ai timp sa stai sa pierzi de drumuri. Incearca sa ajungi cat mai repede si la munca, dar si acasa.

Varsator

S-a creat o anumita situatie la locul de munca si incerci sa profiti de aceste lucruri. Urmeaza sa faci o investitie financiara importanta, insa ai grija la cat de mult esti dispus sa risti.

Pesti

Partenerul de viata trece printr-o perioada dificila, asa ca incearca sa ii stai alaturi si sa il ajuti pe cat de mult poti si nu ii reprosa si tu ca nu sta destul timp cu tine, ca doar are destule pe cap.

Berbec

Simti ca cineva te-a pacalit si acum incerci sa ii raspunzi cu aceeasi moneda, insa ai grija sa nu exagerezi si sa intri in probleme foarte mari. Ceva mai bine va fi la locul de munca, unde ti se pregateste ceva de bine.

Taur

Esti plin de emotii pentru ca urmeaza sa te intalnesti cu o persoana foarte importanta si pregatirile pentru acest lucru iti vor ocupa toata ziua.

Gemeni

Nu te lasa pacalit de cei care la prima vedere incearca sa para binevoitori si vor sa te ajute si mare atentie la faptul ca este posibil sa fie ceva putred la mijloc. Din fericire, prietenii sunt langa tine si te vor trage de maneca cand tinzi sa o iei pe un drum gresit.

Rac

Te simti foarte bine astazi din toate punctele de vedere. La locul de munca proiectele merg ca pe banda rulanta, iar acasa o sa ai parte de tot sprijinul partenerului de viata in tot ceea ce faci.

Leu

Ai foarte mari emotii in legatura cu o cerere pe care o vei face unei persoane apropiate pentru ca habar nu ai de cum va reactiona. Daca vei avea mai multa incredere in tine si vei fi mai sigur pe tine, vei reusi in mod sigur.

Fecioara

Nu prea ai chef de glume proaste astazi, asa ca o sa pui la punct pe oricine incearca sa te enerveze. Ba mai mult, o sa incerci sa te impui mai mult in cercul de prieteni.

Balanta

Familia incearca sa faca ceva pentru a te face sa te simti mai bine si ca urmare a acestui lucru vei fi rasfatat astazi de toti cei dragi. Ba chiar si la munca colegii se vor comporta mai frumos cu tine.

Scorpion

Nu uita ca termenul limita al unui proiect iti bate la usa si ca ar fi bine sa te ocupi de el inainte de toate. Abia dupa ce pui la punct aceste aspecte poti sa te gandesti si la viitor.

Sagetator

Astazi ai mult de munca, ba chiar nu o sa ai timp nici de pauze, asa ca nu pierde vremea pe drum si mergi direct la munca. Abia de la amiaza poti sa rasufli usurat si sa te gandesti la alte aspecte ale vietii tale si la partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic