Horoscop: 18 ianuarie 2013

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 07:08
3621 citiri
Horoscop: 18 ianuarie 2013
Foto: Ziare.com

Capricorn

Dimineata se anunta ceva mai agitata din cauza a ceea ce se intampla la birou. Urmeaza o sedinta in cadrul careia se va decide ce o sa faci in urmatoarele luni.

Varsator

Te asteptai la cu totul altceva fata de ceea ce o sa se intample astazi. Evenimentele te iau prin surprindere si nu esti sigur pe modul in care trebuie sa reactionezi.

Pesti

Te lasi condus de sentimentele de moment si iei o decizie pe fuga. Ar fi cazul sa lasi sa treaca putin timp si apoi sa tragi concluziile.

Berbec

Intri intr-o perioada in care o sa ai parte de victorie dupa victorie. Nu numai ca o sa castigi fiecare lupta, ci intreaga batalie. O sa ai motive sa sarbatoresti.

Taur

Intalnesti oameni ce par dornici sa te ajute in demersul tau. Comportamentul unora ti se pare suspect, insa nu te lasa condus de aceste idei, deoarece unii sunt bine intentionati.

Gemeni

Te imprietenesti cu cineva si tinzi sa ii marturisesti chiar si cele mai ascunse ganduri. Nu te grabi. Testeaza-i loialitatea inainte sa fii dezamagit.

Rac

Ar fi cazul sa stai mai mult cu familia sau prietenii. Munca te-a acaparat cu totul si nu le-ai acordat atentia de care au nevoie.

Leu

Esti foarte motivat sa faci ceva ce ti-a propus un superior de la locul de munca. La inceput credeai ca o sa muncesti inutil, insa astazi o sa afli ca eforul iti va fi rasplatit pe deplin.

Fecioara

Te contrazici cu cineva fara sa aduci argumente logice. La un moment dat o sa realizezi ca celalalt are dreptate, insa esti mult prea orgolios ca sa recunosti asta si mergi inainte cu ideile tale.

Balanta

Primesti o recompensa pentru ceea ce ai facut acum cateva saptamani. Acest lucru iti ofera energia necesara si dorinta de a continua in acelasi ritm.

Scorpion

Pornesti pe un nou drum fara sa te gandesti prea mult daca aceasta este decizia buna. Primele semne te fac sa te simti increzator in ceea ce faci.

Sagetator

Eviti micile certuri, pentru ca starea interiora nu iti permite sa intri intr-un conflict. Esti foarte sensibil in aceste zile si nimeni nu trebuie sa se joace cu nervii tai.

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Ciolacu anunță plafonări ”oriunde există speculă”. Energie și gaze, RCA și dobânzi, deja pe listă
Schema de plafonare și compensare la gaze și energie electrică se prelungește încă un an, urmând ca din aprilie 2025 să se revină treptat, timp de un an, la piața liberă, potrivit unei...
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Ciolacu susține că ”are un plan” ca România să intre în Schengen și terestru: ”Trebuie însă ca interesul naţional să primeze în faţa orgoliilor politice”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat, vineri, la inaugurarea noului terminal al Aeroportului Timişoara, că dă asigurări că că avem un plan pentru ca, până la sfârşitul anului, să avem o...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic ianuarie 2013 , #horoscop zilnic