Horoscop: 18 ianuarie

Miercuri, 18 Ianuarie 2017, ora 06:29
6865 citiri
Horoscop: 18 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Capricorn

Te confrunti cu probleme cu care nu te-ai mai intalnit. Daca la inceput esti bulversat, pana la urma o sa te aduni si o sa rezolvi rapid totul si chiar foarte bine. In urma acestui proiect o sa creasca respectul colegilor pentru tine.

Varsator

Te contrazici cu cineva de la birou ore in sir. Ai incercat sa ii expui in mod corect anumite lucruri, insa nu ati ajuns la un numitor comun. Abia inspre sfarsitul programului rezolvati conflictul.

Pesti

Astrele prevad o zi foarte buna pentru tine si pentru intreaga familie. Primiti niste vesti legate de bani si va asteptati sa vi se imbunatateasca stilul de viata.

Berbec

Intampini o problema de ordin financiar si trebuie sa faci calcule atent pentru a nu fi nevoit sa te imprumuti. Asigura-te ca platesti toate facturile inainte sa cumperi ceva in plus.

Taur

Se anunta multe intalniri si discutii astazi legate de un nou proiect. Seara o sa fii epuizat, dar vei fi reusit sa obtii toate datele de care ai nevoie pentru saptamanile care urmeaza.

Gemeni

Nu te simti prea confortabil in postura in care te pune o ruda. Incerci sa scapi cu ajutorul unui amic. Acesta va fi incantat ca poate sa iti intoarca o favoare.

Rac

Va fi o zi in care te ocupi mai mult de viata personala, indeosebi de locuinta. Trebuie sa faci ordine pentru ca o sa primesti musafiri. Te va ajuta si partenerul de viata.

Leu

Casa dragostei va fi avantajata de planeta iubirii. Vei avea parte de cateva momente romantice. Surpriza e cu atat mai mare cu cat nu sarbatoresti nimic special, totul fiind spontan.

Fecioara

Nu ai chef de munca, pentru ca inca te gandesti la perioada sarbatorilor. Este timpul sa iti revii si sa te ocupi de proiectele urgente inainte sa superi superiorii.

Balanta

Muncesti foarte mult acum. Rezultatele se vor observa abia prin luna martie si tocmai de aceea simti ca depui efort inutil. Important este sa ai rabdare.

Scorpion

Daca vrei sa iti schimbi domiciliul, acum ar fi un moment bun. Astrele sunt de partea ta si vei primi ajutor din partea prietenilor pentru a ajunge in punctul dorit.

Sagetator

Nu iti lipseste energia. Datorita starii de spirit te ocupi de ceva ce nu iti facea mare placere. Descoperi ca are si parti interesante.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 18 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic