Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 18 iulie 2016

Luni, 18 Iulie 2016, ora 07:23
4692 citiri
Horoscop: 18 iulie 2016
Foto: Ziare.com

Rac

Cineva te provoaca la o activitate pe care nu ai mai practicat-o din copilarie. Te incanta ideea si o sa te distrezi foarte mult. Incepi saptamana cu foarte multa voie buna.

Leu

Te trezesti devreme si pana la amiaza o sa rezolvi deja mare parte din ceea ce ai pe lista de facut. In acest fel, te asiguri ca seara o sa poti onora o invitatie in oras.

Fecioara

Daca alegi oamenii potriviti pentru a face echipa, te asiguri ca treburile tale vor fi rezolvate de la sine. Asa nu o sa fii foarte obosit, pentru ca o sa delegi mult din ceea ce o sa ai de facut.

Balanta

Cineva iti aloca o sarcina importanta astazi. Iei foarte in serios aceasta activitate si o sa te organizezi foarte bine pentru a demonstra ca poti sa te descurci fara ajutorul cuiva.

Scorpion

Astrele sunt favorabile tranzactiilor financiare si ar fi bine sa profiti de aceste momente. Seara stai acasa pentru ca cineva din familie va avea nevoie de ajutorul tau.

Sagetator

Primele ore ale zilei te vor gasi intr-o dispozitie buna. Tocmai de aceea, daca ti-ai propus sa faci ceva maret astazi, in mod sigur o sa reusesti.

Capricorn

Nu te indrepti catre ceva anume si nu ti-ai setat un obiectiv clar, dar cineva iti atrage atentia sa nu lasi nimic la voia intamplarii si revii la modul obisnuit in care te comporti, adica iti calculezi fiecare pas. Nu ti-a placut scurta perioada in care ai fost iresponsabil, asa ca nu o sa mai incerci curand.

Varsator

Iti vei consolida pozitia de lider fara prea mult efort si bucurandu-te de fiecare pas. Esti incantat de faptul ca echipa ta a inteles scopul proiectului actual si toti muncesc la capacitate maxima.

Pesti

Va fi dificil sa interactionezi cu oamenii care nu sunt in fata ta. Tine cont de cate zile mai ai pana la salariu inainte sa faci achizitii prea mari, chiar daca unele par urgente.

Berbec

Se iveste o ocazie de care nu ai parte de multe ori in viata si trebuie sa fii foarte atent sa nu ratezi momentul. Partenerul de viata iti este alaturi si te sprijina in tot ceea ce faci.

Taur

O sa fie o zi epuizanta la locul de munca. Dupa cateva saptamani in care nu ai lucrat prea mult, acum totul devine urgent si trebuie sa te ocupi imediat de aceste aspecte.

Gemeni

Astrele iti pregatesc o zi speciala, mai ales daca lucrezi intr-un domeniu artistic. Semnezi un contract la care ravnesti de multa vreme.

Horoscop realizat de Zaza

BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
#horoscop 18 iulie, #Horoscop iulie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic