Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Horoscop: 18 iunie 2013

Marti, 18 Iunie 2013, ora 07:29
2452 citiri
Horoscop: 18 iunie 2013
Foto: Ziare.com

Gemeni

Ai rezolvat o problema de sanatate si acum esti dornic de a face tot ceea ce nu iti era permis acum cateva zile. Esti plin de energie.

Rac

Vei fi in culmea fericirii. Un prieten iti da o veste excelenta inca de la prima ora. Toata ziua pui la punct un plan pentru a materializa ceea ce este o simpla idee.

Leu

Ai pornit pe un drum si trebuie sa il duci la bun sfarsit oricat de greu ti-ar fi. Sunt implicate persoane dragi si trebuie sa le menajezi.

Fecioara

Va fi o zi aglomerata. Sunt o multime de lucruri de facut si nu prea iti ajunge timpul. Ai avea nevoie de o mana de ajutor. Abia dupa-amiaza se va oferi cineva.

Balanta

Te arati a fi deschis propunerilor pentru noi parteneriate, insa ai o multime de intrebari fara raspuns. Cauti pe cineva care detine toate raspunsurile.

Scorpion

Acorda mai multa atentie prietenilor. Acestia iti simt lipsa, deoarece in ultima vreme ai fost preocupat de cu totul altceva.

Sagetator

Atentie pe ce dai banii astazi. Nu te arunca la cheltuieli inutile, pentru ca risti sa ramai fara finante tocmai cand nu este cazul.

Capricorn

Stai departe de cofeina astazi. Ai foarte multa energie, iar o ceasca de cafea te va agita si mai mult. Pe de-o parte este bine, pentru ca datorita atitudinii vei avea parte de un succes.

Varsator

Intrasei fara sa vrei intr-un conflict despre care nu stiai nimic. Cei implicati realizeaza ca nu trebuie sa fii pus in aceasta postura si te ajuta sa scapi.

Pesti

Nu te asteptai ca tocmai persoana pe care nu o placi sa iti sara in ajutor, insa uite ca exact asta se intampla. Trebuie sa recunosti ca poate te-ai inselat in privinta acesteia.

Berbec

Nimic deosebit astazi. Va fi o zi destul de banala. Doar pe seara vei avea parte de mai multa actiune. Nu te plange, ci profita de linistea din jurul tau.

Taur

Nu te implica intr-o activitate daca nu esti sigur ca o poti duce pana la sfarsit. Daca te apuci de ceva si apoi nu mai faci, o sa fii catalogat drept neserios si sunt sanse sa fii penalizat.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic iunie 2013 , #horoscop zilnic