Horoscop: 18 iunie 2014

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 07:01
3244 citiri
Horoscop: 18 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Iti descoperi o latura interesanta. Incepe sa iti placa o activitate pe care pana acum o considerai puerila. Te relaxeaza foarte mult. Relatia cu familia va fi mai buna datorita Soarelui.

Rac

Incerci sa inchei niste colaborari cu persoane aflate in alt oras si poate chiar in alta tara. Trebuie sa fii foarte atent si sa nu ratezi niciun telefon.

Leu

Ai foarte multe lucruri pe ordinea de zi, asa ca nu te gandi ca poti sa pleci mai devreme de la birou. Mai mult, nu iti face planuri pentru seara, pentru ca nu se stie la ce ora pleci de la job.

Fecioara

Nu te lasa tras inapoi de o persoana care refuza sa evolueze si se plafoneaza facand zilnic acelasi lucru. Ai o fire total diferita fata de acest om si ar trebui sa te indepartezi de el.

Balanta

Daca pana ieri nu iti pasa foarte mult de proiectul pentru care se agita colegii tai, acum devii mult mai interesat, insa doar tu stii motivul schimbarii de comportament. Mercur are legatura.

Scorpion

Esti o persoana rafinata si eleganta, dar nu neaparat in privinta tinutei, ci referitor la comportament. In acest conditii, nu iti pierde timpul intrand in discutii care nu te caracterizeaza.

Sagetator

Afli ceva ce ii intereseaza pe mai multi colegi, dar pastrezi secretul pentru inceput. Vrei sa fii sigur ca informatiile sunt adevarate.

Capricorn

Uranus te ajuta sa gasesti solutia ideala pentru o problema care te impiedica sa dormi bine pe timpul noptii. Merita sa sarbatoresti.

Varsator

Nu te anunta nimic iesit din comun astazi la munca, dar nici acasa. Poate doar la casa prieteniei trebuie sa fii putin mai atent, pentru ca cineva din anturaj nu este atat de sincer pe cat pare.

Pesti

Neptun te face putin mai sensibil decat de obicei, iar cei din jur trebuie sa se poarte cu manusi cu tine pentru a nu te enerva.

Berbec

Ai promis ceva unui membru al familiei, dar ai uitat. Acesta se asigura ca o sa iti tii cuvantul. Asa ca, diseara o sa ai foarte multe de facut.

Taur

Intentionezi sa pui in plan o idee cu privire la o schimbare de look. Inainte sa ii sochezi pe cei apropiati, ar fi bine sa te consulti cu partenerul de viata.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 18 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic