Horoscop: 18 iunie 2015

Joi, 18 Iunie 2015, ora 07:45
4312 citiri
Horoscop: 18 iunie 2015
Foto: Ziare.com

Gemeni

Trebuie sa realizezi un document in care sa cuprinzi tot ceea ce ai de facut pana la sfarsitul anului. O sa iti ia destul de mult, dar apoi o sa fii mult mai organizat si iti vei face ordine in activitati.

Rac

Cand parcurgi un drum atat de lung cum se intampla in cazul tau, ai nevoie de o pauza, asa ca nu promite nimanui ca o sa ajungi undeva pe seara, pentru ca nu o sa fii capabil.

Leu

Conjuctura astrala favorizeaza relatiiile personale, mai ales pe cea cu partenerul de viata. Te ia prin surprindere cu un gest romantic si te face sa te simti dator sa te comporti la fel.

Fecioara

Ti se pregateste o surpriza pusa la punct de prieteni. De multa vreme iti doreai un anumit lucru si acum s-ar putea sa il primesti. O sa fii atat de impresionat, incat nu o sa poti sa reactionezi.

Balanta

Simti nevoia sa stai mai mult in aer liber si esti hotarat ca seara sa o petreci intr-un parc sau la iarba verde. Dai cateva telefoane si prietenii imediat se ofera sa te insoteasca.

Scorpion

Esti nevoit sa ramai acasa, desi aveai planuri sa pleci din oras. O ruda are nevoie de ajutorul tau si nu poti sa nu o ajuti, pentru ca si ea a reactionat imediat cand ai fost intr-o situatie similara.

Sagetator

Cineva iti tot ofera sfaturi, desi nu i le ceri si la un moment dat ii dai de inteles ca nu esti interesat de vorbele sale. Se va simti jignit si va avea grija sa intelegi asta.

Capricorn

Reusesti sa convingi pe cineva ca ai dreptate in privinta unor contracte sau preturi care reprezinta subiect de discutie de cateva zile. Te simti ca un mare invingator.

Varsator

Vestea primita dimineata o sa iti faca ziua buna. Nu mai vrei nimic special, pentru ca deja ai avut parte de momentul tau. Pana seara o sa tot fii cu zambetul pe buze.

Pesti

Generozitatea de care dai dovada astazi o sa aiba urmari abia peste ceva timp. La inceput ai impresia ca nimeni nu apreciaza gestul tau, dar pana la urma te linistesti.

Berbec

Esti foarte prompt si raspunzi imediat cererilor celor de la birou. Seful va aprecia entuziasmul, dar ai grija, pentru ca te poti trezi cu sarcini in plus.

Taur

Se apropie weekendul si nu te poti concentra la nimic din ceea ce se intampla la birou, pentru ca gandul iti zboara la ceea ce o sa faci cu partenerul de viata. Acesta te-a anuntat ca o sa plecati din oras.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic