Horoscop: 18 mai 2017

Joi, 18 Mai 2017, ora 06:19
6569 citiri
Horoscop: 18 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Nu te temi de nimic atat timp cat partenerul iti este alaturi. Ai nevoie sa te incurajeze. Vorbele sale si influenta astrelor te vor ajuta sa duci cu brio la sfarsit ceva. Te vei conecta cu oameni pe care abia ii cunosti si care iti vor impartasi din experienta lor. Planurile pentru cheltuieli fa-le atunci cand ai mintea libera.

Gemeni

Esti foarte sensibil si simti nevoia de mai multa armonie. O veste primita la amiaza te ajuta sa readuci echilibrul in viata ta. Aminteste-ti ca succesul nu vine fara efort, asa ca accepta provocarile pe care le primesti la birou.

Rac

Te simti putin abandonat. Ai impresia ca pentru partenerul de viata este mai important sa faca planuri de vacanta cu prietenii decat sa stea cu tine. Discuta cu el. Nu lasa frustrarea sa se adune in interiorul tau. Astrele nu sunt favorabile in privinta situatiei financiare, asa ca nu te plimba prin magazine, pentru ca nu iti permiti sa bagi mana adanc in portofel.

Leu

Starea de spirit este excelenta. Mult peste medie. Totul se datoreaza unei vesti primite de la o ruda. Astepti cu nerabdare sa impartasesti informatiile cu cel drag. In acest sens, seara se anunta a fi una speciala, petrecuta in sanul familiei.

Fecioara

Se anunta fulgere in relatia sentimentala. Atat tu, cat si cel drag aveti personalitati puternice si nu prea lasati de la voi decat atunci cand simtiti ca lucrurile devin prea serioase. Acum va fi un astfel de moment. Fa un pas in spate si lasa-l pe el sa conduca...de data asta.

Balanta

Esti foarte vorbaret, chiar obositor pentru unele persoane care vor doar sa se concentreze la ceea ce au de facut. Nu vrei sa ajungi prea repede acasa, asa ca seara te vei plimba prin oras poate chiar vei merge in vizita la cineva. Fii precaut in privinta cheltuielilor.

Scorpion

Vestile bune vin joi pe linie personala, in privinta relatiei sentimentale sau cu privire la o posibila relatie viitoare. Fiind plin de energie pozitiva atragi lucrurile bune in viata ta. Chiar tarziu in noapte o sa primesti o veste excelenta.

Sagetator

Nu este un dezastru daca partenerul nu este de acord cu tine, dar tu asa percepi lucrurile si incepi un mic razboi. Trebuie sa cantaresti mai bine datele inainte sa te superi tare si sa ii ceri celui drag sa iti prezinte argumentele sale. Vei fi surprins si pana la urma ii vei da dreptate.

Capricorn

Increderea si afectiunea pe care le acorzi partenerului fac din relatia ta una speciala. Trebuie doar sa o mentii la acest nivel. Spontaneitatea te va ajuta destul de mult, dar trebuie sa indraznesti mai mult. Trebuie sa descoperi si ceea ce se afla dincolo de zona ta de confort.

Varsator

Nu incerca sa pacalesti pe nimeni, pentru ca aceste fapte se pot intoarce impotriva ta. Practic, nu semana vant, pentru ca vei culege furtuna. Consideri ca detii toate raspunsurile, dar acum vei invata o lectie importanta, care te va face sa iti resetezi prioritatile.

Pesti

Astrele te fac foarte sensibil in aceasta perioada. Stii cum reactionezi in astfel de momente, asa ca evita intalnirile cu oamenii care, de obicei, te enerveaza prin simpla prezenta. Reiei legatura cu cineva din familie cu care nu ai vorbit de ceva timp.

Berbec

Consolidezi relatia cu un amic, care iti devine foarte apropiat in perioada urmatoare. Punctele de vedere comune va aduc in situatia de a lucra impreuna la un nou proiect. In urma unor intalniri o sa le castigi increderea partenerilor de afaceri sau colaboratorilor de la locul de munca. Te preocupa sanatatea unui cunoscut si te vei ocupa atent de acest aspect.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 18 mai, #horoscop zilnic, #horoscop 2017 , #horoscop zilnic