Horoscop: 18 martie 2014

Marti, 18 Martie 2014, ora 07:00
3516 citiri
Horoscop: 18 martie 2014
Foto: Ziare.com

Pesti

Ai ceva mai mult timp la dispozitie si dupa o discutie serioasa cu partenerul de viata stabiliti de ce anume trebuie sa va ocupati. Nu va face placere, insa trebuia sa vina si acest moment.

Berbec

Ti s-a pus pata pe o persoana si ai impresia ca tot ce face nu este bine. Acorda-i a doua sansa, mai ales daca este la inceput de drum.

Taur

Prea multa agitatie in jurul tau. Simti nevoia sa evadezi din viata ta macar pentru putin timp. Ti-ar prinde bine o zi in care sa stai singur si sa iti pui ordine in ganduri.

Gemeni

Ai grija la sanatate, pentru ca sunt sanse mari sa racesti si sa stai in pat in urmatoarea perioada. Nu ar strica mai mult sport in viata ta.

Rac

Planeta iubirii isi indreapta atentia asupra ta si te face sa iei unele decizii cel putin ciudate pentru tine. Nu iti face griji, pentru ca este bine ceea ce se intampla.

Leu

Cine se trezeste de dimineata departe ajunge. Dupa acest proverb o sa te ghidezi astazi. Ai de gand sa rezolvi o multime de treburi, cele mai multe avand legatura cu partea financiara.

Fecioara

Soarele te face extrem de profund astazi. Te gandesti la scopul tau in viata si la ce masuri trebuie sa iei pentru a te asigura ca la final o sa fii multumit.

Balanta

Nu iti faci calcule dinainte, ci vrei sa lasi destinul sa te surprinda. Totusi, nu ar strica sa te ocupi mai mult de partea profesionala in incercarea de a fi mai linistit in privinta banilor.

Scorpion

Dispui de cateva clipe libere si te ocupi de ceva ce te-a rugat partenerul de viata. Foarte bine. Acesta incepuse sa isi piarda rabdarea si credea ca nu il iei deloc in seama.

Sagetator

Faci o mica greseala, dar din fericire realizezi la timp. Nu isi da nimeni seama de aceasta. O sa te ocupi dimineata de acest aspect, iar apoi te apuci de ceva ce are legatura cu viata de familie.

Capricorn

Esti foarte direct astazi si spui imediat ce iti trece prin cap. Aceasta atitudine te va ajuta mai mult inspre seara cand ai programata o intalnire de afaceri.

Varsator

Te deranjeaza ceva la cineva din jurul tau, insa nu esti sigur pe modul in care poti sa ii spui asta. Nu vrei sa ii ranesti sentimentele, dar pe de alta parte te-ai saturat sa repari tot ce lasa in urma.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 18 martie, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic