Horoscop: 18 martie 2016

Vineri, 18 Martie 2016, ora 07:48
4598 citiri
Horoscop: 18 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Acasa intri intr-un mic conflict din cauza ca iei apararea unei persoane dragi. Esti constient de faptul ca aceasta nu are dreptate, dar nu vrei sa o lasi sa se descurce singura.

Berbec

Munca te impiedica sa ajungi la un eveniment ce are legatura cu viata personala. Te deranjeaza acest lucru, dar nu poti schimba nimic si trebuie sa te conformezi. In schimb, ti se promite o zi libera.

Taur

Faci un mic studiu de piata pentru a lua cea mai buna decizie cu privire la o investitie pe care urmeaza sa o faci. Tii bine de banii tai si nu vrei sa ii arunci pe fereastra, chiar daca nu te-ai chinuit prea mult sa ii obtii.

Gemeni

Simti o liniste interioara cum nu ai mai experimentat demult. Este un semn ca ai facut pace cu propria persoana. Ai laut o pauza, iar organismul iti multumeste.

Rac

Va fi o zi plina de satisfactii. Proiecte mai vechi incep sa isi arate roadele. Astrele au vesti bune cu privire la viata sentimenala si legatura cu rudele.

Leu

Te loveste inspiratia, chiar atunci cand credeai ca nimic nu mai poate fi facut in privinta unei activitati pe care o practici in timpul liber. La birou, primesti vesti bune la amiaza.

Fecioara

Rezultatul unor analize te pune in miscare astazi. O sa iei legatura cu niste cunostinte mai vechi, pentru a te asigura ca totul este in ordine. Si chiar asa va fi. Totusi, te gandesti sa faci o schimbare in stilul de viata.

Balanta

Eviti de ceva timp intalnirile cu niste prieteni, pentru ca stii ceva ce ei nu au aflat si nu vrei sa apara discutii neplacute. In privinta familiei, primesti o invitatie la o nunta sau un botez.

Scorpion

Este o zi perfecta pentru a te ocupa de casa si de chestiuni nerezolvate in privinta finantelor. Daca ai platit facturile si impozitele si ai ramas cu bani, poti sa te rasfeti si sa iti cumperi ceva.

Sagetator

Cineva iti ofera o idee inovatoare in privinta afacerii tale si realizezi ca ai pierdut mult timp cand solutia buna era la indemana ta.

Capricorn

Pregatesti bagajele, pentru ca urmeaza sa pleci intr-o mica excursie sau poate chiar o deplasare in scop profesional. Combini placerea cu munca si vizitezi si ceva ce ti-a atras atentia acum mai mult timp.

Varsator

Primesti cu intarziere un mesaj care a ajuns deja la toata lumea si te deranjeaza. Nu ar trebui, pentru ca vina iti apartine. Dupa ce depasesti acest hop te poti concentra pe ceva ce iti face placere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 18 martie, #horoscop 18 martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic