Horoscop: 18 octombrie 2012

Joi, 18 Octombrie 2012, ora 07:13
3347 citiri
Horoscop: 18 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Astazi te concentrezi asupra muncii. Nimic nu te va atrage. Foarte bine pentru ca si asa aveai destula treaba. O sa fii epuizat seara, insa in urma efortului depus o sa fii recompensat.

Scorpion

Fii atent la ceea ce incearca sa iti comunice partenerul de viata. Adevarul este ca relatia ta este pe muchie de cutit si necesita multa atentie.

Sagetator

Ai realizat ca ai acceptat incontinuu cate o sarcina noua si acum nu mai ai timp sa ridici capul din laptop. Esti lipit de scaun. Dupa ce le termini, ai grija cu ce te incarci din nou.

Capricorn

Ai parte de multa actiune la job. Te plangeai ca nu mai ai ce face, dar acum ai pentru toata saptamana si chiar mai mult. Esti multumit pentru ca ajunsesei sa crezi ca ti se pregateste ceva neplacut.

Varsator

Deschide bine ochii la munca si nu te incredere in cei pe care abia ii cunosti. Este posibil ca ei sa fie un fel de spioni si sa regreti ca ai vorbit sincer cu ei.

Pesti

Te invarti in jurul cozii. Faci ceva, apoi iti dai seama ca nu e bine si o iei de la capat. Stai cateva minute, linisteste-te si scrie pe foaie tot pentru ca o sa iti fie mult mai usor.

Berbec

Afli ceva ce ti-ar fi de ajutor, daca nu ai spune mai departe. Nu stai potolit si le marturisesti si colegilor. Nu numai ca nu vei mai putea folosi informatia, ci vei avea si cateva probleme cu seful.

Taur

Tocmai cand credeai ca nu vei mai avea parte de nimic suparator, se intampla ceva ce iti va da ziua cu totul peste cap. Planurile facute dimineata trebuie schimbate complet.

Gemeni

Fii mai atent la relatia personala. Te-ai concentrat pe cu totul altceva in afara de persoana iubita si acum se observa asta. Comunicarea este cheia intelegerii.

Rac

Ai nevoie de odihna. Incearca sa iti rezervi macar seara pentru relaxare. Ultimele zile au fost extrem de aglomerate si o sa cedezi inainte sa apuci sa iti dai seama.

Leu

O sa fii toata ziua cu zambetul pe buze. Esti plin de energie si dornic de a face tot ceea ce ti-ai propus, chiar sa accepti sarcini noi.

Fecioara

Vei primi cateva laude care te vor mobiliza sa faci totul la fel ca pana acum, ba chiar mai bine. O sa fii apreciat pentru efortul depus acum. Este posibil sa iei o prima.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic