Horoscop: 18 octombrie 2017

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 08:47
8555 citiri
Horoscop: 18 octombrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Balanta

Simti o puternica senzatie de nostalgie. Iti aduci aminte de momente foarte fericite de care ai avut parte cu anumite persoane si vrei sa le reintalnesti curand. Toate semnele indica faptul ca si oamenii respectivi abia asteapta sa te revada.

Scorpion

Asteapta-te la schimbari pozitive. Ai muncit mult ca sa ajungi in punctul acesta si este timpul sa culegi roadele. Pregateste-te pentru ca vor fi multe si satisfacatoare.

Sagetator

Nu te epuiza, pentru ca se anunta niste zile grele. Astazi ofera-ti un ragaz, momente de respiro si pregateste-te pentru ce urmeaza. Atat acasa, cat si la birou vor fi provocari.

Capricorn

Esti plin de energie si optimist. Inca de cand te-ai ridicat din pat, ai simtit ca este o zi aparte si chiar asa va fi. Atat fizic, cat si psihic te simti foarte bine si chiar o sa atragi atentia cuiva.

Varsator

Esti o persoana care crede in traditii si te bucuri sa repeti un obicei in fiecare an. Doar ca acum cineva iti propune sa dai dovada de spontaneitate si sa fii diferit. O sa fii impresionat de ceea ce o sa simti.

Pesti

Esti foarte prietenos si vorbesti deschis cu toata lumea, chiar si cu cei cu care pana acum ai evitat discutiile. Intri in contact cu multe persoane, dar trebuie sa le triezi pe cele langa care te simti bine.

Berbec

Ai un mod aparte de a-ti exprima sentimentele, dar uneori nu transmiti ceea ce trebuie. Ar trebui sa te gandesti serios la o schimbare in acest sens, pentru ca oamenii percep un mesaj gresit din partea ta.

Taur

Asteptai musafiri, dar acestia te anunta in ultimul moment ca nu mai vin. La inceput te deranjeaza, pentru ca te pregatisei intens, dar apoi profiti de ocazie pentru a invita niste prieteni la tine.

Gemeni

Ai foarte multa energie, extrem de multa. De multa vreme cei din jur nu te-au vazut intr-o stare atat de buna. Este urmarea unei schimbari care se impunea in viata ta si de care te bucuri din plin.

Rac

Trebuie sa colaborezi cu cel drag la activitatile casnice. Niciunul dintre voi nu trebuie sa se epuizeze facand treaba celuilalt. Impartirea sarcinilor este cheia pentru intelegere.

Leu

Asteapta-te la vesti bune astazi. O ruda de la mare departare vine in vizita in curand sau chiar tu esti cel care va merge acolo. Imparti cu niste prieteni buni momente emotionante.

Fecioara

Ai o sete de cunoastere puternica, ceea ce te face sa aprofundezi un domeniu nou pentru tine, dar de care tu esti foarte interesat in ultima vreme.

Citeste si Horoscopul lunii octombrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Diana Șoșoacă spune că a fost filmată la duș: "Dacă nu-mi dau demisia din funcţia de senator vor da filmări intime"
Senatoarea Diana Șoșoacă susține că a primit amenințări și este hărțuită, cu scopul de a-și prezenta demisia. Ea pretinde chiar că e șantajată cu filmări compromițătoare cu ea,...
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
ICCJ dezbate contestația depusă de Alianţa Dreapta Unită, după ce Biroului Electoral Central a respins protocolul său de constituire
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va dezbate marţi contestaţia depusă de Alianţa Dreapta Unită la decizia Biroului Electoral Central de respingere a protocolului său de constituire....
#horoscop 18 octombrie, #horoscop zilnic octombrie , #horoscop zilnic