Horoscop: 18 septembrie 2013

Miercuri, 18 Septembrie 2013, ora 07:02
2584 citiri
Horoscop: 18 septembrie 2013
Foto: Ziare.com

Fecioara

18 septembrie iti aduce o veste extrem de buna, poate cea mai buna din ultimele luni. Scapi de o multi de probleme.

Balanta

Astrele sunt in favoarea ta astazi, asa ca fa totul dupa cum iti dicteaza instinctul. Totusi, fii cu bagare de seama la un colaborator de la munca.

Scorpion

Planeta iubirii te influenteaza destul de mult in aceasta perioada, iar asta se observa in relatia personala. Partenerul de viata va fi uimit de gesturile tale.

Sagetator

Faci ceva ce nu te caracterizeaza, iar cei din jur nu inteleg ce se intampla. Ti-ai propus sa faci ceva si nimic nu te poate opri din drumul tau.

Capricorn

Astazi te ocupi de cineva din familie, cel mai probabil unul dintre parinti. Se incapataneaza sa faca ceva si nu este spre bine sau. Tocmai de aceea vrei sa iei masuri.

Varsator

Ai o dispozitie de zile mari. De multa vreme nu te-ai mai simtit atat de bine. Pui mana pe telefon si iti inviti prietenii in oras. Seara se va incheia si mai bine.

Pesti

Duci o lupta cu o persoana foarte ambitioasa si care refuza sa recunoasca atunci cand greseste. Abia dupa ore bune de discutii o sa ajungeti la o concluzie care sa va multumeasca pe amandoi.

Berbec

Ti s-a oferit libertatea de care aveai nevoie si acum ti se pare ca esti ignorat. Hotaraste-te ceea ce vrei exact inainte sa te certi cu cineva drag.

Taur

Ai doua variante pentru a petrece weekendul si ambele ti se par la fel de interesante. Consulta-te cu sotul/sotia inainte de a lua o decizie.

Gemeni

Daca esti rabdator si calm atunci cand trebuie, nu ai cum sa nu faci fata cu brio la tot ceea ce se intampla. Trebuie doar sa astepti semnalul potrivit.

Rac

Vrei sa ajuti un prieten care a intrat intr-un necaz. Te dai peste cap si acest lucru implica si o anumita suma. Vei fi dezamagit la final cand o sa vezi ca efortul tau nu va fi apreciat.

Leu

Primesti noi informatii in legatura cu proiectul la care lucrezi. Ceea ce auzi iti da si mai multa forta de munca.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#horoscop 18 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic septembrie , #horoscop zilnic