Horoscop: 18 septembrie 2014

Joi, 18 Septembrie 2014, ora 07:25
4443 citiri
Horoscop: 18 septembrie 2014
Foto: Ziare.com

Fecioara

Strigi in gura mare cat esti de fericit si nu iti pasa daca ceilalti nu inteleg de ce. Important este ca tu si ai tai va simtiti bine. Soarele si-a facut datoria in ceea ce te priveste.

Balanta

Dimineata, ziua o sa iti para dificila si ai vrea sa fugi de probleme, dar la amiaza un cunoscut te ajuta cu o idee geniala. Nu te-ai fi gandit la asa ceva, dar acum totul pare mult mai usor.

Scorpion

Parcurgi o perioada buna din punct de vedere financiar. Primesti niste bani la care nu te asteptai si te gandesti sa ii investesti intr-o mica afacere.

Sagetator

Ziua va fi destul de plictisitoare, dar o sa o inchei la o petrecere sau la o intalnire cu prietenii. Nu te vazusei de ceva vreme cu ei si aveti de recuperat.

Capricorn

Cunosti un om cu o mare influenta in privinta a ceva ce te intereseaza personal. Trebuie sa iti calculezi fiecare cuvant pentru a nu deranaja. Mercur iti ofera responsabilitatea de care ai nevoie.

Varsator

Nu te contrazice cu persoane mai in varsta, pentru ca nu vei reusi altceva decat sa te enervezi. Diferenta dintre generatii este foarte vizibila in cazul vostru si nu aveti cum sa va intelegeti.

Pesti

Simti fluturi in stomac si iti privesti partenerul de viata ca in primele zile ale relatiei. V-au prins bine momentele petrecute in doi.

Berbec

Esti o persoana independenta si nu suporti sa te simti legat de cineva, nici macar daca este vorba de sot sau sotie. Vrei sa iei viata in piept si sa demonstrezi ca poti de unul singur. Nu te aventura pe taramuri necunoscute.

Taur

Este nevoie de mai multa diplomatie. Esti foarte sincer si spui lucrurilor pe nume, dar uneori nu trebuie sa zici adevarul, pentru ca unii nu il inteleg asa cum trebuie.

Gemeni

Revizuieste-ti propriile valori si, daca observi ca nu sunt potrivite cu ceea ce ti se intampla in aceste zile, renunta la unele principii, chiar daca toata viata te-ai ghidat dupa ele.

Rac

Timpul nu iti permite sa pui in practica tot ceea ce ai pe lista si te vezi nevoit sa ceri ajutorul cuiva. Vei fi impresionat de cat de bine lucrezi in echipa cu unii dintre colegi.

Leu

O zi foarte buna pentru relatia personala. Evenimentele din perioada asta te apropie de perechea ta si impreuna puneti bazele a ceva solid.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 18 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic