Horoscop, 19 aprilie 2010

Luni, 19 Aprilie 2010, ora 10:06
1968 citiri
Horoscop, 19 aprilie 2010
Foto: Arhiva

Berbec

Inceputul de saptamana este un prilej excelent sa va reorganizati propriile planuri de viitor si sa va redescoperiti energii creatoare. Esti motivat de un plan nou, de perspectiva, care este exact ce aveai nevoie pentru a prinde mai mult chef de viata. Dai randament maxim atunci cand ai un nou vis de implinit, iar acum ai toate mijloacele sa-l vezi realizat.

Taur

Astrele vor stimula intelectual nativii din taur inca din prima zi a spatamanii. Sunteti intr-o forma excelenta pentru initiative sau decizii. Pastrati macar o zi din saptamana aceasta doar pentru voi. Plimbarile s-ar putea sa va relaxeze si sa va incarce bateriile.

Gemeni

La serviciu vei avea parte de multa agitatie si vor fi unele schimbari, dar se pare ca nu va vor afecta intr-o prea mare masura. Reusitele vor aparea ceva mai greu, dar nu trebuie sa te impacientezi, deoarece odata venite, succesul va fi numai al tau.

Rac

Familia ti-ar putea face o surpriza in cursul acestei zile. Spre seara s-ar putea sa primiti o invitatie in oras sau sa lansati o astfel de invitatie cuiva. Racii trec printr-o perioada in care doresc sa-si corecteze erorile, sa devina mai buni, mai putin egoisti, mai echilibrati, sa reia legaturi cu prieteni vechi, sa devina mai eficienti la serviciu si sa nu mai piarda timpul. Nativii acestei zodii pot sa se apuce de un nou sport, pentru ca dispun de suficienta energie.

Leu

Ai de gand sa faci unele modificari in casa, sa renovezi locuinta, sa aduci un plus de frumusete mediului in care traiesti. Mai mult, se anunta noi planuri de viitor, iar luni norocul iti va surade mai mult ca de obicei. Viata ar putea lua o traiectorie putin diferita fata de cum ti-o imaginati.

Fecioara

Cheltuielile pe care le vei face in aceasta perioada iti vor imbunatati starea de spirit. Vei avea un dialog cu partenerul de viata, legat de o investitie pe care o aveai oricum in vedere de mai mult timp. Profesional, este o perioada buna pentru demararea unor proiecte importante.

Balanta

Este timpul ca aspiratiile tale legate de cariera sa prinda contur. Este posibil sa demarezi o lucrare care ti-a fost repartizata de mai mult timp, dar de care nu te-ai putut ocupa pana acum. Va trebui sa iei o decizie rapid, dar ziua se anunta frumoasa pentru tine.

Scorpion

Starea ta de sanatate se va imbunatati, iar unele din problemele cu care te-ai confruntat pana acum se vor rezolva sau macar se vor atenua. Practicarea unui sport sau o plimbare in aer liber te va ajuta sa te mentii in forma. Saptamana aceasta poti avea mai multa incredere in farmecul personal.

Sagetator

In relatia de cuplu se instaleaza armonia. Vei avea ocazia sa intalnesti persoane mai in varsta, dispuse sa te ajute pe plan profesional. Ai putea avea un mic succes, ceea ce te va face sa vezi lucrurile altfel. Pentru petrecerea timpului liber ar fi bine sa dai curs initiativelor partenerului de suflet si totul va iesi excelent.

Capricorn

Cineva din anturajul de la serviciu iti va face o propunere de petrecere a timpului liber. Colaborarile initiate ti-ar putea aduce o imbunatatire a situatiei tale financiare intr-un interval scurt de timp.

Varsator

Astepti niste bani de la cineva, fie ca e un imprumut sau un bonus la salariu, iar suma respectiva te-ar putea ajuta foarte mult. Energia fizica va fi mare si daca vei reusi sa iti organizati timpul veti fi cat se poate de eficient si vei face o multime de activitati.

Pesti

Pestii vor dori sa iasa mai mult sa se distreze, vor fi glumeti, veseli, entuziasti, vor dori sa aduca ceva nou in relatia de cuplu si toate acestea nu pot decat sa le faca bine. Este posibil sa ti se dea noi insarcinari la serviciu, semn ca iti sunt apreciate meritele. Ai putea face o achizitie importanta, o masina sau poate un apartament.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#horoscop zilnic 2010, #horoscop zodii zilnic , #horoscop zilnic