Horoscop: 19 aprilie 2016

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 08:00
4108 citiri
Horoscop: 19 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Te simti coplesit de volumul de munca si promisiunile pe care le-ai facut unor oameni inainte sa iti afli programul. O sa ai nevoie de ajutor si cu greu vei gasi un moment de liniste doar pentru tine insuti.

Taur

Ti se iveste ocazia sa participi la un proiect care iti va relansa cariera. La inceput, eziti sa oferi un raspus, dar dupa ce vei afla primele detalii vei fi incantat.

Gemeni

Intri intr-o perioada de tacere. Doar asculti si supraveghezi atent ceea ce se intampla in jurul tau, fara sa iti expui punctul de vedere. Seara o sa participi la un eveniment alaturi de mai multi membri ai familiei.

Rac

Uita de socializare, de raspuns la telefon sau e-mailuri. Stai acasa si relaxeaza-te. Poti sa iesi in oras cu prietenii sau sa faci orice altceva care nu are legatura cu locul de munca.

Leu

Sa nu te surprinda daca ti se cer multe favoruri astazi. Nu putini vor fi cei care vor vrea ceva de la tine. Initial, vrei sa accepti, dar cand te gandesti mai bine realizezi ca oamenii respectivi nu merita efortul din partea ta.

Fecioara

Te trezesti cu dorinta de a face ordine in jurul tau si incepi sa faci imediat curatenie in acasa. Si la slujba o sa continui in acelasi fel si arunci lucrurile inutile de pe birou.

Balanta

Pui la punct o strategie pentru dezvoltare la locul de munca si iti incanti colegii cu ideile propuse. O sa fii foarte satisfacut de rezultatele obtinute.

Scorpion

Esti devotat activitatilor casnice, pentru ca le-ai neglijat in ultima vreme. La amiaza iti iei un angajament destul de serios, iar partenerul de viata va aprecia efortul tau.

Sagetator

Se anunta o zi foarte aglomerata, dar adori fiecare minut, pentru ca obtii multe lucruri la care doar te gandeai pana acum si in privinta carora nu indrazneai sa iti faci sperante mari.

Capricorn

In ultima vreme ai muncit foarte mult si meriti o mica vacanta chiar daca nu este sezonul concediilor. Alege un loc special pentru tine si partenerul de viata.

Varsator

O sa fii acaparat de nevoile celor din familie. Toata lumea vrea ajutor in privinta activitatilor incepute acum ceva timp si pentru care nu exista solutii usoare. O sa fie o incercare pentru tine.

Pesti

Ceva te motiveaza atat de mult incat incepi un proiect pe care l-ai amanat in ultimii ani. Are legatura cu viata personala. Asta inseamna ca iti poti achizitiona o casa sau sa faci un copil.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 19 aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic