Horoscop: 19 august

Vineri, 19 August 2016, ora 08:01
3707 citiri
Horoscop: 19 august
Foto: Arhiva Ziare.com

Leu

Te incearca sentimente puternice astazi. O sa faci marturisiri si declaratii la care nu multi nu s-ar astepta din partea ta. La randul tau, o sa fii surprins de gestul unui amic.

Fecioara

Astazi trebuie sa incerci sa vezi partea plina a paharului, pentru ca nu treci printr-o perioada tocmai buna. Intalnirea de seara cu un prieten te va ajuta foarte mult din punct de vedere psihic.

Balanta

A venit momentul pentru o curatenie generala si sa iti faci ordine in intreaga viata. Trebuie sa pui punct unor relatii pe care le consideri nepotrivite si sa pornesti cu sufletul deschis catre altceva.

Scorpion

Activitatile de la job necesita putin mai multa atentie, pentru ca ai ajuns la o parte cu multe calcule si trebuie sa ai mintea limpede, asa ca nu pierde noptile.

Sagetator

Atunci cand iti propui ceva de cele mai multe ori iti reuseste, dar acum esti foarte obosit si nu iti iese nimic cum trebuie. Ai adormit foarte tarziu cu o noapte in urma si din cauza aceasta vei fi nervos.

Capricorn

Fii tot timpul cu zambetul pe buze si o sa oferi o lectie importanta celor care incearca sa iti strice buna dispozitie. Fii foarte atent la deciizile pe care le iei astazi, pentru ca astrele sunt cu ochii pe tine.

Varsator

Ai multe pe lista cu treburi de rezolvat, asa ca nu te lasa distras de nimic si de nimeni. Refuza-l chiar si pe partenerul de viata daca este nevoie.

Pesti

Imprumuti pe cineva cu niste bani si ai emotii, dar nu iti faci bine calculul si o sa ramai fara resurse pana la sfarsitul lunii.

Berbec

Trebuie sa faci un pas in fata in drumul pe care ai pasit acum ceva timp. Chiar daca iti este greu sa lasi in urma ceva sau pe cineva este singura ta sansa pentru a nu te plafona in situatia actuala.

Taur

Lasa-ti imaginatia sa zboare si profita de creativitatea care te "loveste" dintr-o data. O sa realizezi ceva ce iti va aduce laude si poate chiar o suma destul de mare in cateva saptamani.

Gemeni

Daca activezi intr-un domeniu legat de arta, apar niste tranzactii in programul tau. Fie castigi niste bani dintr-o vanzare, fie investesti in ceva care sa iti ofere un confort psihic in viitor.

Rac

Daca te simti obosit, inchide ochii si asculta muzica ce te ajuta mereu sa te relaxezi. Daca este nevoie, inchide-te in camera singur pentru o perioada de timp.

Horoscop realizat de Zaza

Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Lider PNL inculpat pentru corupție și-a depus candidatura la locale: ”Intru în competiţie bărbăteşte, deschis şi asumat”
Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie şi cu interdicţia de a exercita funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova, şi-a depus miercuri, 24 aprilie,...
#horoscop 19 august, #horoscop zilnic august, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic