Horoscop: 19 decembrie 2013

Joi, 19 Decembrie 2013, ora 07:14
3278 citiri
Horoscop: 19 decembrie 2013
Foto: Ziare.com

Sagetator

Nu da curs invitatiilor de astazi, pentru ca pe seara se intampla ceva ce nu era programat. Daca nu iei in seama acest lucru, o sa incurci planurile altor persoane.

Capricorn

Ai o multime de lucruri de facut. Tragi cat poti tu de tare in aceasta perioada pentru a te asigura ca la sfarsitul anului iti permiti sa iei o mica vacanta.

Varsator

Ai prea multe pretentii de la cei din jur, desi tu nu oferi nimic in schimb. Inainte de a acuza pe cineva, mai bine analizeaza-ti propriile actiuni.

Pesti

Ai o stare psihica foarte buna, iar acest lucru te ajuta foarte mult la birou. Te ocupi cu drag de sarcini pe care pana acum le-ai evitat.

Berbec

De cateva saptamani faci planuri pentru aceasta zi. Esti extrem de emotionat si simti ca inima bate foarte tare. Relaxeaza-te pentru ca o sa ai succes in urma prezentarii.

Taur

Ai o idee simpla, dar fixa. Oricine si oricat de mult ar insista ca este total gresit ceea ce gandesti, tu continui sa insisti ca ai dreptate. O sa te contrazici ore in sir cu un amic.

Gemeni

Lasi orice altceva la o parte si ii acorzi mai multa atentie partenerului de viata. Acesta ti-a reprosat ca incepi sa stai prea mult la birou. Pui la cale o intalnire pe care sa o tina minte.

Rac

Comunici foarte bine cu cei de la birou si reusiti sa terminati in timp record ceea ce aveati planuit. Este un motiv bun pentru a merge in oras sa sarbatoriti.

Leu

Nu iti este usor sa te mobilizezi, pentru ca nu te simti prea bine. Ai prefera sa ramai acasa, insa termenul limita al unui proiect te trezeste la realitate.

Fecioara

Preferi sa muncesti astazi din greu si sa iti iei liber maine macar cateva ore. Trebuie sa fii prezent intr-un loc. Daca nu ajungi, o sa ai probleme cu cineva din familie. Te-a anuntat de luni de zile despre asta.

Balanta

Nu te lasi impresionat de lacrimile unui prieten care iti cere o mare favoare. Simti ca la mijloc este vorba despre o pacaleala sau despre o minciuna si vrei sa verifici inainte sa iei o decizie.

Scorpion

Un cunoscut iti ofera o informatie pretioasa pentru perioada ce urmeaza. Ai un mare avantaj fata de ceilalti. Important este sa stii cand sa te folosesti de ceea ce stii.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 19 decembrie, #horoscop zilnic 2013, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic , #horoscop zilnic