Horoscop: 19 decembrie 2014

Vineri, 19 Decembrie 2014, ora 07:08
3163 citiri
Horoscop: 19 decembrie 2014
Foto: Ziare.com

Sagetator

Este o zi prielnica tranzactiilor financiare, dar trebuie realizate cu maxima atentie. Spre seara primesti niste bani care ti se cuvin.

Capricorn

Esti martorul unei neintelegeri si esti pus sa faci dreptate. Va trebui sa faci o alegere, altfel nu ai nicio sansa sa ii potolesti pe cei implicati.

Varsator

Descoperi ca esti foarte compatibil cu cineva la locul de munca. Nu este vorba despre o relatie amoroasa, ci doar despre faptul ca impartasiti aceleasi principii.

Pesti

Vrei sa culegi doar ceea ce este bun in viata, asa ca incepi sa culegi doar informatiile care iti plac. Devii foarte selectiv si pretentios.

Berbec

Nu este indicat sa interactionezi cu femeile, indiferent de sexul tau. Astrele iti trimit semnale de avertizare si ar fi bine sa le iei in seama cat mai repede.

Taur

Iti petreci toata ziua pregatindu-te pentru un eveniment festiv la care urmeaza sa participi. Ai emotii, dar pe de alta parte te si bucuri ca scapi.

Gemeni

Extravaganta si luxul pun stapanire pe tine si te comporti cum nu o faci de obicei. O sa atragi critici si priviri incruntate.

Rac

Visezi cu ochii deschisi si pui pe hartie cateva idei pe care vrei sa le transformi in realitate, desi esti constient de faptul ca este aproape imposibil. O sa muncesti foarte mult pentru dorinta ta.

Leu

Rutina zilnica isi spune cuvantul. Simti nevoia de altceva, asa ca iei masuri si faci un plan detaliat despre ceea ce vrei sa se intample in perioada urmatoare.

Fecioara

Ridici anumite pretentii de la cei din jur si te astepti ca ei sa se conformeze si sa ia masurile necesare. In momentul in care realizezi ca nu fac nimic te enervezi ingrozitor si te pui singur pe treaba.

Balanta

Aspirai de multa vreme catre ceva si astazi a sosit clipa cea mare. Simti un nod in gat si nu te poti concentra pe nimic. Este normal sa reactionezi asa, dar incearca sa te calmezi, pentru ca emotiile acestea nu sunt constructive.

Scorpion

Nu esti pe aceeasi lungime de unda cu cineva din familie si te contrazici cu aceasta persoane ore in sir. Abia pe seara reusesti sa o faci sa inteleaga ca ai dreptate.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Guvernul modifică plafoanele la energie, „în favoarea cosumatorilor”. Până când se prelungește măsura
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 28 martie, că Guvernul le-a promis românilor că menţinem plafonarea preţurilor la energie şi gaze până în primăvara lui 2025 iar astăzi, în...
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Nicuşor Dan anunţă că şefa ASSMB va fi înlocuită din funcție. „Oare ce crede cetăţeanul român”
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a declarat joi, 28 martie, că şefa Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, Gabriela Sivache, va fi înlocuită din funcţie, pentru că...
#horoscop 19 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic