Horoscop: 19 decembrie

Luni, 19 Decembrie 2016, ora 07:41
4207 citiri
Horoscop: 19 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Nu vrei sa lasi pe cineva sa iti strice ziua si ii inchizi telefonul in primele secunde ale discutiei. Va fi cea mai buna decizie pe care ai luat-o in ultima vreme, pentru ca iti vei recapata linistea.

Capricorn

Un prieten aproape ca te pune sa juri ca vei face Craciunul cu el intr-un loc in afara orasului. Esti foarte obosit si voiai sa te odihnesti de Sarbatori, dar nu iti poti dezamagi amicul.

Varsator

Nu te intereseaza deloc ce cred ceilalti astazi. Tu ai un plan si vrei sa il duci la bun sfarsit, chiar daca unii sau altii incearca sa te opreasca.

Pesti

Te atrage ceva ce tine de arta sau de un domeniu total diferit fata de cel in care activezi. Esti atat de incantat, incat te gandesti la o schimbare de cariera.

Berbec

Ori de cate ori ai programul incarcat cineva insista ca vrea ceva urgent de la tine. De aceasta data te impui si ii ceri sa respecte prioritatile tale.

Taur

Reusesti sa obtii o victorie in fata unui competitor cu care te lupti de ani de zile pentru o functie sau pentru ceva de acest gen. Esti triumfator si mandru de ceea ce ai realizat.

Gemeni

Pierzi notiunea timpului cand te intalnesti cu cativa prieteni pe care nu i-ai vazut de ceva vreme. Nu uita ca seara trebuie sa organizezi ceva ce te-a rugat partenerul de viata.

Rac

Iei parte la cateva activitati relaxante impreuna cu familia. Dupa multa vreme ati prins putin timp liber si profitati de el cum puteti mai bine.

Leu

Soarele iti ofera multa energie si o sa faci tot ceea ce nu ai reusit in ultima vreme din cauza programului incarcat. Seara te vei simti excelent si iti vei incarca bateriile.

Fecioara

Intri in legatura cu multi oameni. Vei discuta la telefon ore in sir si totul pentru a-i face o surpriza celui drag. Incerci sa ii cumperi ceva ce isi doreste de multa vreme.

Balanta

Romantismul pune stapanire pe tine. Esti atat de dragastos si atent cu cel drag, incat acesta nu te va recunoaste, dar se va bucura de ceea ce planuiesti.

Scorpion

Te misti lent astazi in tot ceea ce faci. Nu te gandesti decat la perioada Sarbatorilor si faci itinerariul pentru mica escapada care se anunta.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 19 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic