Horoscop: 19 decembrie 2017

Marti, 19 Decembrie 2017, ora 07:07
7783 citiri
Horoscop: 19 decembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Nu esti cel mai bun om cu care se poate discuta. Nu ai chef de vorba si nici macar nu ascunzi asta. Chiar daca stii ca nu esti o companie placuta, nu iti indeparta prietenii, pentru ca risti sa nu ii mai poti apropia.

Capricorn

Ajungi pe la niste institutii ale statului si birocratia iti va da batai de cap incercand sa ajuti o ruda. Asteapta-te la un gest frumos din partea cuiva, poate chiar la un cadou.

Varsator

Apare o mare tentatie la orizont. Incerci sa stai departe de aceasta, dar ceva din interiorul tau te impinge in acea directie. Ai grija si nu risca sa pierzi ceea ce ai construit pana acum.

Pesti

Faci un efort suplimentar pentru a surprinde pe cineva. Rezultatul va fi peste masura asteptarilor. Nu te astepti la o asemenea reactie. Si tu vei fi surprins la randul tau.

Berbec

Gasesti un numitor comun in discutia cu o persoana foarte incapatanata si o imblanzesti. Vei fi eroul zilei pentru multi oameni care aveau emotii din cauza a ceea ce urmeaza sa se intample.

Taur

Lucrezi cu mult entuziasm, pentru ca o faci impreuna cu oameni dragi. Cineva apropiat incearca o noua cucerire si iti cere ajutorul. Nu esti incantat de strategia sa si faci un pas in spate.

Gemeni

Esti foarte pasional si planuiesti ceva special pentru cel drag. Mult mister in legatura cu ceea ce urmeaza sa faci. Atat de mult, incat partenerul de viata isi face idei gresite.

Rac

Indreapta-ti atentia mai mult catre familie si mai ales catre oamenii care tin la traditie. Daca planurile tale pentru urmatoarea perioada nu ii includ, fa ceva deosebit pentru ei acum.

Leu

Cineva te uimeste cu un gest deosebit si esti aproape socat. Nu stii sigur cum sa reactionezi si o sa te comporti ca un adolescent rusinat in compania cuiva pe care il place.

Fecioara

Ai de facut multe cumparaturi si esti chiar pe ultima suta de metri. Ar fi bine sa te grabesti ca magazinele incep sa se goleasca. Daca ai promis cuiva ca mergi in vizita, nu mai amana.

Balanta

Faci o achizitie importanta pentru casa si esti atat de emotionat, incat nu te mai poti gandi la nimic altceva. Refuzi chiar si o invitatie in oras doar pentru a te bucura de ceea ce ai cumparat.

Scorpion

Esti in pericol de a te plictisi, dar nu pentru mult timp, pentru ca cineva stie exact cum te simti si o sa pregateasca ceva deosebit pentru aceasta seara.

Citeste si Horoscopul lunii decembrie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop 19 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic