Horoscop: 19 iulie 2017

Miercuri, 19 Iulie 2017, ora 06:54
5311 citiri
Horoscop: 19 iulie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Rac

Toate relatiile tale trebuie imbunatatite. Este nevoie sa dai dovada de mai multa sensibilitate si sa fii mai atent si la nevoile altora. Eforturile tale nu vor ramane fara efect.

Leu

Te ocupi cu atentie de ceva ce ti-a sesizat un coleg sau cineva pe care l-ai cunoscut de curand. Te concentrezi pe ceva ce ar putea sa devina important si pentru tine in viitor.

Fecioara

Soarele te ajuta sa alegi drumul cel bun, deoarece esti la o rascruce si este esential pasul pe care il faci acum. Ai nevoie de ajutorul si energia astrelor. Le vei primi din plin.

Balanta

Partenerul de viata te asteapta cu o surpriza foarte romantica, ce va aduce un plus relatiei voastre. Insa pana atunci, fii atent la birou, pentru ca risti sa iei decizii nepotrivite.

Scorpion

Refuzi un demers, dar o faci cu argumente. Cineva iti cere socoteala si va fi uimit sa vada cat de bine pregatit esti. O sa fii eroul zilei, dupa ce altii vor intelege de ce ai facut aceasta alegere.

Sagetator

Nu iti gasesti locul si presimti ca se va intampla ceva. Te inseli si din aceasta cauza o sa ratezi ceva important pentru cel drag, pentru ca vei sta tot timpul incruntat si ganditor. Vei fi prezent, dar doar fizic.

Capricorn

Foarte multa armonie in jurul tau atat la slujba, cat si acasa. La birou, scapi de un proiect care te facea sa iti pierzi noptile incercand sa gasesti cele mai bune solutii.

Varsator

Planeta iubirii are planuri mari pentru tine, asa ca nici macar nu incerca sa iti programezi tu ceva. Vei fi luat prin surprindere de cineva drag sau de o persoana care te place in secret.

Pesti

Ai facut o boacana si acum a venit timpul sa repari, inainte ca cineva sa isi dea seama. Este un moment amuzant si va deveni o amintire pe care o vei povesti cu entuziasm prietenilor.

Berbec

Ai sansa sa iti maresti veniturile facand ceva ce iti place foarte mult. Nu este exclus sa pui bazelele unei viitoare colaborari care se va intinde pe o perioada mai lunga.

Taur

Vrei sa calatoresti. Poate sa vizitezi un prieten vechi sau sa descoperi o zona in care nu ai mai fost pana acum. Incearca sa nu pleci cu un grup mare, pentru a te bucura de imprejurimi.

Gemeni

Ai foarte multa energie si vei fi extrem de inspirat. Vei lua decizii mai bune decat ultimele, iar acestea te vor ajuta sa ajungi mai repede in punctul dorit.

Citeste si Horoscopul lunii iulie si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 19 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie , #horoscop zilnic