Horoscop: 19 iunie 2012

Marti, 19 Iunie 2012, ora 07:02
3091 citiri
Horoscop: 19 iunie 2012
Foto: Ziare.com

Gemeni

Nu uita ca astazi trebuie sa onorezi invitatia facuta de un cunoscut. Nu ai sanse sa scapi, asa ca fa tot posibilul sa nu cumva sa ratezi evenimentul. Daca nu o sa participi, sa te astepti sa se supere.

Rac

De felul tau esti o persoana linistita, insa astazi cineva reuseste sa te enerveze la maximum si sa rabufnesti. O sa spui tot ceea ce te-a deranjat pana acum, dar din bun simt te-ai abtinut de la comentarii. Unii vor fi uimiti sa observe sinceritatea cu care vorbesti, in timp ce altii vor fi socati.

Leu

Intampini cateva probleme de ordin financiar, insa pana la urma vei fi capabil sa rezolvi toate aceste aspecte. Este adevarat ca vei fi nevoit sa fii cu ochii in patru pentru a nu te implica in cheltuieli inutile.

Fecioara

Oamenii isi vad propriul interes de cele mai multe ori, asa ca nu te astepta ca cineva care nu face parte din familia ta sa se sacrifice ca sa iti fie tie bine. Nu te increde 100% in nimeni, mai ales astazi.

Balanta

Casa dragostei va fi in centrul atentiei. Asta inseamna ca te poti astepta la surprize de la partenerul de viata sau sa afli ca se va intampla ceva ce iti doreai de mult timp.

Scorpion

Ai cateva probleme cu banii, insa nu ceva grav. Mai exact, vrei sa cumperi ceva de care nu ai neaparat nevoie si nu iti ajunge suma de care dispui. Partenerul de viata incearca sa iti explice ca nu justifica, insa tu crezi ca are ceva cu tine. Daca te gandesti mai bine, o sa vezi ca are dreptate.

Sagetator

Ai parte de o zi extraordinara la locul de munca. Primesti mana libera pentru a face ceva ce iti doreai de ceva timp. Aproape ca nu iti vine sa crezi ca proiectul tau o sa capete contur.

Capricorn

Primesti o veste buna de la o ruda. Aveai nevoie de un astfel de moment pentru ca erai cam ingandurat. Acum te concentrezi asupra a ceea ce ai aflat.

Varsator

Ai cam ignorat ceea ce aveai de facut la birou si acum realizezi cat de mult ai gresit. Te pui pe treaba si nici in pauza nu iesi, ca sa fii sigur ca sefii nu se vor supara.

Pesti

Ai ignorat semnalele partenerului de viata. Acesta aproape ca cersea atentia, insa tu erai prea ocupat. Acum ti se reproseaza asta si esti intr-o mare incurcatura.

Berbec

Fii mai atent la rudele mai tinere ca tine. Au nevoie de sprijinul tau, insa daca nu esti foarte aproape de ele, risti sa nu realizezi ce se intampla si sa afli abia cand o sa fie cam tarziu.

Taur

Daca tu crezi ca decizia luata este cea buna pentru tine, nu mai pierde vremea vorbind cu altii despre asta. Invata sa fii propriul sef atunci cand este vorba despre viata personala.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 20 aprilie. Zodia care se va bucura de mai mult timp cu familia
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Interesul pe...
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic