Horoscop: 19 mai 2017

Vineri, 19 Mai 2017, ora 07:21
7396 citiri
Horoscop: 19 mai 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Taur

Te gandesti mai mult la tine decat la altii. Pe de-o parte, este un lucru bun, dar vezi sa nu ranesti pe cineva drag din cauza atitudinii. La birou, nu refuza din start ideile unui colaborator, pentru ca ai putea rata o sansa importanta.

Gemeni

Partenerul de viata iti este foarte loial si romantismul a pus stapanire pe el. Chiar ti se pare putin dubios, pentru ca se comporta ciudat fata de obicei. Nu este exclus sa primesti un cadou din partea sa. Gemenii singuri sunt seducatori si isi incearca norocul cu cineva pe care abia l-au cunoscut.

Rac

Nu dai niciun pas inapoi atunci cand dai de greu, dar nici nu trebuie sa faci pe viteazul si sa incerci sa rezolvi totul de unul singur. Accepta sa lucrezi in echipa. Astfel, totul va fi gata mai repede si poate chiar si mai bine. Va fi destul de greu sa interactionezi chiar si cu cei de acasa.

Leu

Cateva chestiuni personale te tulbura dimineata, dar vestile bune vin pana in amiaza si o sa te linistesti. Simteai ca te afli pe un teren minat si aveai nevoie de o confirmare. Fii pregatit pentru surprize pe latura profesionala. Ai incredere in instinct atunci cand faci alegeri financiare.

Fecioara

Nu cere prea multe de la partenerul de viata pentru a nu-l epuiza. Risti sa clacheze si sa te lase sa te descurci singur exact atunci cand vei avea mai multa nevoie de el. La birou fii mai optimist si asuma-ti mai multe riscuri. Nu te mai ascunde, ci accepta provocarile direct.

Balanta

Monotonia a pus stapanire pe tine si esti cam plictisit. Acest lucru iti afecteaza si relatia cu cel drag. Discuta cu partenerul despre ceea ce te nelinisteste. Profesional nu se anunta evenimente notabile, dar se apropie un termen limita pentru un proiect si trebuie sa lucrezi intr-un ritm putin mai alert.

Scorpion

Esti in cautarea a ceva nou. Nu esti sigur daca pe plan personal sau profesional, ci doar simti ca trebuie sa schimbi ceva. Inainte sa faci un pas important gandeste-te bine. Iti vei folosi farmecul aparte pentru a convinge pe cineva sa faca ceva ce doresti.

Sagetator

Un gand legat de cineva din familie nu iti da pace. Ai impresia ca iti ascunde ceva pentru a te proteja. Esti constient ca nu vrea sa te raneasca, dar tot vrei sa stii ce se intampla. La birou iti vei lua un angajament foarte serios.

Capricorn

Lipsa timpului liber incepe sa isi spuna cuvantul. Te simti foarte obosit si abia astepti weekendul pentru a te odihni. Nu iti face planuri multe, pentru ca prietenii au pregatit deja altele si o sa plecati din oras.

Varsator

Vrei sa vizitezi o atractie turistica noua din orasul tau sau din apropiere. Nu gasesti pe nimeni dispus sa te insoteasca si esti pe punctul sa abandonezi planurile, dar un amic se razgandeste in ultimul moment.

Pesti

Faci planuri cu partenerul de viata pentru a achizitiona ceva. Seara o sa umbli destul de mult prin magazine, dar, din pacate, fara sa gasesti ceea ce cauti. Cel drag vede partea plina a paharului si iti ofera o idee fantastica pentru a trece peste acest mic hop.

Berbec

O viata amoroasa implinita reprezinta o lupta deja castigata pentru tine. Aproape ca nici nu te mai intereseaza prea mult ce se intampla la locul de munca, daca acasa este totul dupa placul tau. Problemele financiare incep sa se rezolve. Obtii in sfarsit niste bani pe care ii asteptai de ceva timp.

Citeste si Horoscopul lunii mai si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 19 mai, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic