Horoscop: 19 octombrie 2011

Miercuri, 19 Octombrie 2011, ora 07:24
2627 citiri
Horoscop: 19 octombrie 2011
Foto: Ziare.com

Balanta

In aceasta perioada fii mai atent la sanatate. Consuma mai multe ceaiuri si nu ar strica sa iei cateva vitamine. Abia dupa ce te ocupi de aceste lucruri poti sa te gandesti la ceea ce aveai de facut. Ai grija ca se apropie termenul limita al unui proiect foarte important si daca ratezi o sa intampini probleme grave.

Scorpion

Dai dovada de mult bun simt si de o atitudine binevoitoare. O sa ajuti pe cineva, chiar daca stii ca nu ai nimic de castigat din asta. Aceste gesturi iti vor aduce multe laude si respectul celor din jur.

Sagetator

Trebuie sa transmiti ceva important mai multor persoane, insa vrei sa gasesti o solutie prin care sa scapi repede de sarcina. Pe la amiaza cineva se ofera sa faca totul in jurul tau si in acest mod te asiguri ca nu ratezi intalnirea programata pe seara.

Capricorn

Te-a deranjat foarte tare gestul unor colegi, insa nu vrei sa intri in discutii neplacute. Preferi sa taci si sa iti vezi de treaba decat sa agiti spiritile. Totusi ia in considerare si varianta adevarului pentru a nu te pune ei pe tine intr-o lumina neplacuta.

Varsator

Nu ai chef sa faci nimic si cauti scuze pentru a scapa de o activitate destul de solicitanta. Chiar si tu ramai uimit cand observi ca ai parte de succes si nu trebuie sa mai faci ceva de care de feresti de saptamani intregi.

Pesti

Nu ti-ai respectat cuvantul dat unei rude si acum primesti reprosuri din partea sa. Ar fi cazul ca data viitoare sa nu repeti greseala pentru a nu ii mania pe cei dragi.

Berbec

Esti foarte serios si nimic nu te poate intrerupe din rutina ta zilnica. Prietenii incearca din toate puterile sa te convinga sa faci ceva ce s-ar putea dovedi extraordinar pentru tine, insa incapatanarea de care dai dovada ii face sa se recunoasta invinsi si sa te lase sa faci ce vrei.

Taur

Din cauza schimbarilor de vreme din ultima vreme esti obligat sa iti amani cu cel putin o saptamana planurile de plecare in excursie. Nu te bucura acest fapt, insa este posibil ca tot raul sa fie spre bine si sa te distrezi si mai mult data viitoare.

Gemeni

Situatia financiara iti cam da batai de cap. Totul se intampla pentru ca nu ai fost atent la resurse cand a fost cazul. Apropiatii te-au averitzat sa nu te arunci la cheltuieli mari, insa nici nu ai vrut sa auzi de cumpatare.

Rac

Ai pregatit o surpriza pentru cineva drag. Te asiguri ca nu banuieste nimic si astepti linistit sa vezi daca rezultatul este cel sperat. Ai grija doar ca din aceasta cauza sa nu ignori cu totul slujba. Altfel, o sa ai probleme.

Leu

Ai nevoie de o suma de bani si te vezi nevoit sa te imprumuti. Te enerveaza ingrozitor acest lucru pentru ca nu iti sta in fire sa ceri bani cuiva si mai ales sa ramai dator. Nu exista alta cale. Trebuie sa accepti si sa te conformezi.

Fecioara

Ai cam fugit de responsabilitati in ultima vreme, preferand sa faci ceva distractiv decat sa te ocupi de ceea ce trebuie sa termini pana la sfarsitul saptamanii. Astazi ti se va atrage atentia de catre un superior, lucru care nu o sa iti faca placere.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2011, #horoscop zilnic balanta , #horoscop zilnic