Horoscop: 19 octombrie 2012

Vineri, 19 Octombrie 2012, ora 07:36
3887 citiri
Horoscop: 19 octombrie 2012
Foto: Ziare.com

Balanta

Te deranjeaza ceva la birou si nu esti dispus sa taci doar pentru a nu pune un coleg intr-o situatie neplacuta. Esti constient de faptul ca el/ea nu ar face acelasi lucru, daca ar fi in locul tau. In plus, daca nu spui ceea ce se intampla, o sa ai probleme.

Scorpion

Apare o persoana noua in viata ta. Ceea ce iti spune te va face extrem de fericit, astfel incat nici nu te mai ingrijoreaza faptul ca nu termini treaba inainte de sedinta.

Sagetator

Biroul tau nu se mai vede din cauza documentelor. Solicita ajutorul unui coleg ce poate sa intervina pentru a te elibera. O sa te epuizezi daca o sa continui in ritmul acesta.

Capricorn

Desi nu este inca weekend, tu asa simti si nu prea te gandesti la munca, ci la ce vei face in cele doua zile libere. Este posibil sa pleci cu cel drag undeva departe de oras.

Varsator

De obicei, esti deschis la tot ceea ce presupune multa adrenalina, insa acum te cam temi de ceea ce iti propun prietenii. Este ceva unic, dar si riscant. Ai grija la ce decizie iei.

Pesti

Te simti lasat deoparte de cei din jur si te superi. Adevarul este ca te comporti ca un copil. Inainte sa te plangi, mai bine intereseaza-te de ce amicii tai nu te-au contactat. Poate li s-a intamplat ceva serios.

Berbec

Te plangeai ca nu ai idei pentru a rezolva situatia de la birou, insa uite ca astrele iti demonstreaza ca tu detii solutia. Acum ca ai realizat, nu iti vine sa crezi cat de simplu era.

Taur

Esti norocos astazi. Foloseste-te de acest atu pentru a face ceva in avantajul tau. Nu trebuie sa depasesti masura, ci doar sa iti urmaresti discret interesul.

Gemeni

Lucrurile incep sa se aseze asa cum iti doreai. Culmea este ca se intampla asta exact in momentul in care ai incetat sa te mai agiti atat de mult.

Rac

Ai parte de multa inspiratie astazi si tocmai de aceea o sa faci ceva ce ii va face pe cei din jur sa se incline in fata ta. Laudele vin de la sine.

Leu

Nu te arunca la cheltuieli astazi pentru ca nu este cazul. Ai nevoie de ei mai tarziu si o sa regreti daca ii dai acum pe ceva ce nu iti trebuie.

Fecioara

Cineva se ofera sa te ajute, insa nu cunoaste nimic despre domeniul in care activezi si o sa te incurce. Multumeste-i politicos si mai bine lucreaza singur ca o sa iti fie mai bine.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic zodii , #horoscop zilnic