Horoscop: 19 octombrie 2015

Luni, 19 Octombrie 2015, ora 07:03
4146 citiri
Horoscop: 19 octombrie 2015
Foto: Ziare.com

Balanta

Inceputul de saptamana aduce vesti bune din punct de vedere material. Urmeaza sa primesti niste bani pe care ii astepti de ceva timp. Esti fericit pentru ca ai resurse pentru o calatorie pe care vrei sa o faci de multa vreme.

Scorpion

Simti nevoia de mai multa siguranta si vrei sa faci niste schimbari in viata ta pentru ca lucrurile sa se aseze asa cum iti doresti. Vei fi cam morocanos.

Sagetator

Nu vrei sa socializezi, nu ai chef de vorba, ci vrei doar sa te inchizi intr-un birou unde sa nu te deranjeze nimeni. La un moment dat linistea iti va fi tulburata de un telefon important.

Capricorn

Nu este o zi favorabila calatoriilor, asa ca amana orice plan in acest sens. Stai mai mult pe acasa, pentru ca urmeaza sa primesti un colet.

Varsator

Iesi mai des cu prietenii, pentru ca iti simt lipsa. In ultima vreme ai fost foarte concentrat pe cariera si au dreptate cand iti reproseaza ca ai uitat de ei.

Pesti

Ai nevoie de mai multa relaxare, pentru ca nivelul stresului depaseste cu mult limita normalului. Este cazul sa iti impui niste limite si reguli dupa care sa te ghidezi.

Berbec

Nu face nicio investitie in aceasta perioada, pentru ca astrele nu au vesti bune in aceasta privinta. Pastreaza banii, pentru ca sigur o sa apara ceva mai interesant.

Taur

Oboseala acumulata incepe sa isi spuna cuvantul. Nu mai accepta sarcini noi pana nu le termini pe cele pe care le ai in lucru. Altfel, o sa ai probleme de sanatate.

Gemeni

Daca trebuie sa iei o decizie importanta, consulta-te cu familia. Doar asa o sa fii sigur ca rudele nu vor fi luate prin surprindere de ceea ce ai hotarat.

Rac

Urmeaza sa faci o achizitie destul de serioasa pentru stilul de viata cu care ai fost obisnuit. Trebuie sa ai foarte multa rabdare pentru a nu arunca banii pe fereastra.

Leu

Te ocupi mai mult de treburile casnice dupa o perioada in care ai fost cu gandul in alte parti. Urmeaza si o schimbare in designul locuintei.

Fecioara

Ai mai multa energie, lucru care iti permite sa fii foarte atent la ceea ce se intampla in jurul tau si observi niste detalii care iti dau de gandit. Dupa ce cercetezi mai atent, o sa afli ceva ce te va ajuta in plan profesional.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop 19 octombrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic