Horoscop: 19 septembrie 2011

Luni, 19 Septembrie 2011, ora 09:25
2274 citiri
Horoscop: 19 septembrie 2011
Foto: Ziare.com

Fecioara

Dupa cateva zile libere, iti este greu sa te acomodezi la munca, insa nu ai cale de scapare. Abia pe la amiaza reusesti sa te trezesti si sa te pui pe treaba. Fii atent la termenele limita ale unor proiecte pentru ca este posibil sa omiti unul si intampini probleme.

Balanta

Daca o sa incepi ziua cu o cafea tare, vei avea succes. Sedinta la care urmeaza sa iei parte va fi una cu vesti bune pentru tine. Ai grija pe seara, cand te vei intalni cu un apropiat pentru ca este posibil sa primesti o veste proasta.

Scorpion

Ofera mai multa atentie persoanelor mai mici ca varsta din familia ta. Trec printr-o perioada dificila si au nevoie de ajutorul si increderea ta. Abia apoi ar fi bine sa te intorci la treburile tale.

Sagetator

Ai foarte multa treaba inca de la primele ore ale zilei si nu vrei sa fii deranjat de nimeni. Cu toate acestea, va exista o persoana care nu intelege cat ai de munca si te intrerupe cu intrebari nesemnificative.

Capricorn

Ziua merge bine pana in jurul orei 15:00, cand vei primi o veste nu tocmai buna. Nu te speria ca nu este ceva tragic, doar ca un castig financiar intarzie sa apara.

Varsator

Nu esti intr-o forma maxima astazi, asa ca evita iesirile in aer liber sau activitatile fizice solicitante. Concentreaza-te pe slujba si pe ceea ce ai de realizat.

Pesti

Ai lasat deoparte problemele familiei si te-ai ocupat strict de partea profesionala. Acum a venit si timpul familiei sa ocupe un loc important in prioritatile tale.

Berbec

Astrele prevad o zi buna pentru tine, dar trebuie sa fii atent la ce semnale primesti si sa le interpretezi exact asa cum trebuie. Astfel, vei reusi sa duci la bun sfarsit ceva ce ai inceput de cateva saptamani.

Taur

Esti cam nervos si risti sa ranesti persoane care nu au absolut nicio vina pentru incurcatura in care ai intrat. Calmeaza-te ca sa nu ii ranesti pe cei dragi.

Gemeni

Lasa-te dus de val astazi. Ti se ofera sansa de a te distra asa cum nu ai mai facut-o de mult timp. Uita putin de munca si activitatile casnice si profita de asta.

Rac

Esti impresionat de ceva ce se intampla la slujba, insa nu vrei sa arati asta si disimulezi. Din punct de vedere personal, o sa ai parte de surpriza.

Leu

Te asteapta un nou proiect la locul de munca, asa ca pregateste-te si fizic si psihic. Esti incantat de ajutorul oferit de colegi, insa nu te lasa numai in baza lor.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic septembrie, #horoscop zilnic 2011 , #horoscop zilnic