Horoscop: 2 decembrie

Vineri, 02 Decembrie 2016, ora 07:10
4451 citiri
Horoscop: 2 decembrie
Foto: Ziare.com

Sagetator

O zi in care muncesti mult, insa rezultatele vor veni. Esti coplesit de emotii, insa reusesti sa te aduni, astfel incat sa iei cele mai bune decizii legate de propria persoana.

Capricorn

Simti nevoia sa iei o decizie majora vizavi de relatia in care esti implicat. Ar fi mai bine sa te abtii, sa acorzi mai mult timp unei astfel de hotarari. In ce priveste alte aspecte ale vietii tale, ar fi mai bine sa nu ceri ajutorul. Esti cel mai in masura sa decizi in deplina cunostinta de cauza pentru tine.

Varsator

Treci printr-o perioada stabila, in care esti dispus sa-ti faci in sfarsit sinteza ultimelor luni. In ceea ce priveste o hotarare pe care o ai de luat, bazeaza-te pe intuitie si nu ai de ce sa-ti faci griji.

Pesti

Incearca sa ramai cu picioarele pe pamant azi, sa visezi mai putin. E nevoie sa impresionezi pe cineva, dar merita; efectele vor fi pe termen lung.

Berbec

Ia lucrurile asa cum vin azi, fara graba sau nervi, dar incearca sa duci la final tot ce incepi. Altfel, zilele urmatoare vor fi mult prea incarcate si risti discutii cu sefii.

Taur

Fa un efort sa te intelegi cu toti cei din jur. De tine depinde atmosfera din unele cercuri. Lasa putin de la tine si vei avea surprize placute.

Gemeni

Esti ingropat in activitati de rutina si regreti ca nu poti fi sufletul petrecerii. Faci, insa, alegerea buna. Cineva acolo sus observa ca nu ti-ai neglijat indatoririle si s-ar putea sa fii recompensat.

Rac

Tinzi sa fii un pic mai ingrijorat azi decat de obicei, dar de vina e luna in Capricorn. Mergi mai departe, incearca sa elimini din ganduri si cat ai clipi vei trece peste aceasta perioada.

Leu

O zi care se anunta calma. Vei avea chiar mai multa energie decat de obicei - probabil mai multa decat oricare dintre zodii.

Fecioara

Unele dintre trasaturile care nu-ti plac la tine ies azi la iveala. Devii anxios si le spui foarte clar apropiatilor ce doresti de la ei. Nu-i lasa pe cei din zodia leu sa profite de tine!

Balanta

Ordine si disciplina, acestea sunt cuvintele zilei. Totul decurge mai usor decat ti-ai imaginat, asa ca e posibil sa faci loc in program si pentru niste intalniri mai delicate, cu oameni mai greu de convins.

Scorpion

Esti mai degraba impulsiv azi, pentru ca te simti ingradit, prins in capcana. Incearca sa fii rational si sa nu lasi gandurile negative sa te doboare.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Horoscop zilnic. Joi, 14 martie. Zodia ce riscă să rămână lefteră
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Pe acasa va...
#horoscop 2 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic