Horoscop: 2 iulie 2015

Joi, 02 Iulie 2015, ora 07:42
3889 citiri
Horoscop: 2 iulie 2015
Foto: Ziare.com

Rac

Intampini o problema de sanatate, care te face sa bati in retragere in privinta planurilor pentru weekendul care se apropie. Partenerul de viata o sa te ajute sa rezolvi o chestiune care te macina de o buna bucata de vreme.

Leu

O zi perfecta pentru discutii, negocieri si semnari de contracte sau pentru planuri pentru viitorul familiei. Stabilesti clar prioritatile pentru perioada care urmeaza si vrei sa respecti programul.

Fecioara

Un amic iti cere ajutorul, pentru ca a intrat intr-un bucluc si nu stie cum sa iasa la liman. S-a intamplat de foarte multe ori acest lucru si esti hotarat sa ii dai o lectie de viata.

Balanta

Ai facut o miscare riscanta acum ceva timp si astazi a venit momentul in care afli rezultatele. Ai emotii foarte mari si asa o sa fie toata ziua, pentru ca abia pe seara o sa descoperi ceea ce vrei.

Scorpion

In prima parte a zilei o sa experimentezi ceva nou, dar si dificil. Apoi o sa te relaxezi la o iesire in oras cu prietenii. Cineva iti face o invitatie pe care nu ai voie sa o refuzi.

Sagetator

Urmeaza sa faci un drum destul de lung si iti pregatesti bagajele. Ar fi bine sa verifici de cateva ori inainte sa iesi pe usa pentru a te asigura ca nu uiti nimic important.

Capricorn

Nu te lasi pe mana oricui, ci apelezi doar la profesionisti. Consideri ca acum pui bazele a ceva important pentru viitor si nu accepti ca soarta ta sa atarne de un fir de ata.

Varsator

Pui picioarul in prag in cadrul unei dispute cu un amic care se incapataneaza sa raspandeasca o idee gresita despre tine. Chiar l-ai banuit de intentii ascunse, dar nu gasesti un motiv clar.

Pesti

O zi buna pentru vizite si pentru a primi musafiri. Se anunta multe momente placute petrecute in compania unor prieteni dragi pe care nu i-ai vazut de multa vreme.

Berbec

Cunosti o persoana speciala care ti-ar putea deveni partener de viata pe viitor. Pe de alta parte, cei care formeaza un cuplu trebuie sa fie atenti la ispite, pentru ca unii ar putea fi testati.

Taur

Astrele recomanda o mica pauza, pentru ca in ultima vreme ai alergat dintr-o parte in alta si nici nu ai avut timp de nimic, mai ales de o cafea savurata dimineata.

Gemeni

Este un moment bun pentru a incepe ceva. Fie ca e vorba despre un proiect, planurile de vacanta sau o etapa a vietii, o sa sa te simti foarte bine si mandru de tine.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 2 iulie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic