Horoscop: 2 iunie 2016

Joi, 02 Iunie 2016, ora 07:20
4311 citiri
Horoscop: 2 iunie 2016
Foto: Ziare.com

Gemeni

Daca te gandesti la o schimbare de cariera, acum este momentul potrivit pentru ca astrele dau semne incurajatoare, mai ales Soarele si planeta iubirii.

Rac

Un vis mai vechi incepe sa prinda contur datorita partenerului de viata sau unei rude apropiate. Un lucru cumparat acum ceva vreme se va dovedi util.

Leu

Te axezi pe partea romantica si angajamentele luate fata de cel drag. Il surprinzi cu un gest romantic si va fi foarte impresionat. Daca nu esti implicat intr-o relatie, acum se va schimba.

Fecioara

Stralucesti astazi. Te simti bine din punct de vedere al sanatatii si o sa faci un bine indiferent daca este la job, in ceva caritabil sau intr-un proiect personal. Spre sfarsitul zilei, o sa culegi roadele unui efort mai vechi.

Balanta

Dragostea si romantismul sunt pe agenda ta astazi. Te simti special, protejat, iubit si vrei ca si cel de langa tine sa aiba parte de aceeasi experienta.

Scorpion

Vesti extraordinar de bune ajung astazi la tine, dar vin din partea cuiva in care nu ai prea mult incredere si la inceput nu o sa crezi.

Sagetator

Imaginatia ta atinge un nivel neobisnuit si creezi tot felul de scenarii. Unele sunt pozitive si te incanta, in timp ce altele starnesc o furtuna in interiorul tau.

Capricorn

Esti cald si primitor cu oricine iti iese in cale. Atat de amabil o sa fii, incat cineva o sa creada ca este vorba despre un flirt la mijloc.

Varsator

Incerci sa te inconjori de oameni pozitivi si faci primii pasi catre a schimba ceva in cercul de prieteni. Sotul/sotia te sustine.

Pesti

Inspiratia creativa te face sa fii foarte profund astazi si sa gandesti mult mai la obiect. O sa creezi ceva frumos, mai ales daca activezi in domeniul artei.

Berbec

Activitatile de grup sunt potrivite pentru tine in aceasta perioada si iti vor prinde bine pentru ca o sa te eliberezi de stresul acumulat in ultima vreme.

Taur

Esti luat in vizor de cineva care iti analizeaza fiecare pas facut si care se uita la tine cu un ochi critic. Dar ceea ce o sa faci astazi o sa il uimeasca.

Horoscop realizat de Zaza

Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Răspunsul lui Piedone pentru Ciolacu: ”Mă duc în prăpastie”. Primarul Sectorului 5 acuză un blat la București
Cristian Popescu Piedone a exclus o retragere din cursa pentru Primăria Capitalei, după o solicitare făcută în acest sens de președintele PSD. Marcel Ciolacu i-a sugerat lui Piedone să își...
#horoscop 2 iunie, #horoscop iunie, #horoscop 2016 , #horoscop zilnic