Horoscop: 2 iunie 2017

Vineri, 02 Iunie 2017, ora 07:40
7438 citiri
Horoscop: 2 iunie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Gemeni

Ai nevoie de cineva care sa te ghideze pe un drum total diferit fata de cel pe care te afli. Nu refuza mana care ti se intinde. Ai incredere si o sa ajungi sa ai o stare de spririt buna. Este semn de maturizare.

Rac

Iti pui mintea la contributie si rezolvi ceva pentru un prieten. Acesta iti va fi recunoscator si te poti astepta la o surpriza din partea sa. Vei ajunge intr-un loc in care nu ai mai fost niciodata sau cel putin in ultimii ani.

Leu

Esti foarte sensibil si cei din jur trebuie sa iti vorbeasca foarte frumos, pentru ca risti sa interpretezi gresit anumite gesturi. Trebuie sa scoti la suprafata optimismul care te caracterizeaza de obicei.

Fecioara

Ai foarte multa energie, iar cineva drag stie si cum sa o consumi, asa ca iti propune o adevarata aventura. Nu refuza, pentru a nu rata sansa de a te distra maxim.

Balanta

Nu te vei simti epuizat seara, desi intreaga zi o sa te agiti. O faci cu drag, in prezenta unor oameni speciali care te umplu de energie pozitiva datorita gandurilor lor bune. Ai o forma fizica de invidiat.

Scorpion

O mica excursie sau un drum te vor face sa vezi cu alti ochi ceva ce se intampla in viata ta. Un val de pasiune romantica pune stapanire pe tine.

Sagetator

Indiferent de ce obstacole apar in viata ta in aceasta perioada, tu ai zambetul pe buze. Esti foarte calm, spre surprinderea celor din jur. Ai un motiv ascuns pe care nu vrei sa il dezvalui pana la momentul potrivit.

Capricorn

Planuiesti o petrecere sau o iesire in oras cu prietenii. Te enervezi putin ca nu va sincronizati, dar pana la urma o sa te distrezi. Lasi deoparte toate grijile si profiti de moment.

Varsator

Astepti musafiri si te pregatesti intens. Un prieten iti face o propunere care ti-ar putea rotunji veniturile. Inainte sa accepti, ai grija sa stii toate detaliile.

Pesti

Se anunta o zi plina de emotie pentru ca te reintalnesti cu persoane pe care le stii de ani de zile, chiar zeci de ani. Multe amintiri iti vin in minte, dar si idei pentru ceva ce vrei sa faci in urmatoarele zile.

Berbec

Te simti incatusat in profesia ta, desi iti doresti sa faci altceva. Astazi ar fi un moment bun sa iti indrepti atentia catre ceva nou. Nu trebuie sa schimbi neaparat locul de munca, ci sa ai alta activitate. Cel drag iti propune o escapada si nu il poti refuza.

Taur

Cineva din familie iti face un repros fata de o alegere de acum ceva timp. Nu vrei sa ii oferi explicatii pentru viata ta si gestul tau va fi interpretat ca fiind obraznic. Tu iti asculti inima si nu dai inapoi. Daca tu te simti impacat si nu ai nicio urma de regret, nu mai sta la discutii.

Citeste si Horoscopul lunii iunie Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 2 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie , #horoscop zilnic