Horoscop: 2 mai 2013

Joi, 02 Mai 2013, ora 07:08
2313 citiri
Horoscop: 2 mai 2013
Foto: Ziare.com

Taur

Rasare soarele pe strada ta. De mai multa vreme asteptai sa se intample ceva si iti pierdusei orice urma de speranta. Uite ca cea de-a doua zi din luna iti aduce o veste buna.

Gemeni

Nu ai platit ceva la timp si acum esti nevoit sa achiti si penalizari. Te supara asta, deoarece banii respectivi erau destinati unei achizitii.

Rac

Profiti de vremea buna si faci planuri pentru petrecerea serii in aer liber. O sa stai mai mult in preajma celor dragi.

Leu

Cu mare rabdare trebuie sa te ocupi de ceea ce ti se da astazi de facut. Oricat de migalos ar fi, incearca sa faci ceea ce trebuie.

Fecioara

Cineva din familie are nevoie de sustinerea ta. Indiferent ca este vorba despre o problema de sanatate sau despre un proiect, arata-i ca ii esti alaturi.

Balanta

Lasa-ti cateva ore libere in program, pentru ca se va intampla un eveniment ce te va lua prin surprindere. Va fi ceva ce te va face sa ai zambetul pe buze pana la sfarsitul saptamanii.

Scorpion

Nu discuta nimic cu oamenii in care nu ai incredere. Ai tendinta de a fi extrem de sincer si poti marturisi ceva cuiva care nu stie ce inseamna un secret.

Sagetator

Indreapta-ti atentia catre familie in aceste zile. Stai mai mult timp cu cei dragi. Partenerul de viata iti simte lipsa.

Capricorn

Astazi ar fi cazul sa iti indrepti atentia catre familie, in special copii. Au nevoie sa ajutorul tau, insa nu indraznesc sa te roage nimic.

Varsator

Ai o zi grea si trebuie sa iti pastrezi atitudinea pozitiva indiferent de ceea ce se intampla. Daca iti pierzi optimismul, va fi greu si pentru cei din jur.

Pesti

Astepti un miracol. Daca nu depui putin efort, nu va avea loc. Incearca sa muncesti putin mai mult daca vrei sa se intample ceea ce aveai in planuri.

Berbec

Incerci sa pasezi unui cunoscut responsabilitatea unei activitati la care luati parte atat tu, cat si prietenii tai. Ai fost desemnat sa te ocupi de organizare, dar vrei sa scapi.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic mai, #horoscop zilnic mai 2013 , #horoscop zilnic