Horoscop: 2 martie 2016

Miercuri, 02 Martie 2016, ora 07:06
4458 citiri
Horoscop: 2 martie 2016
Foto: Ziare.com

Pesti

Faci progrese catre telul final, dar nu te astepta sa treci peste tot fara sa depui putin efort. Trebuie sa faci niste schimbari in cercul de prieteni.

Berbec

Oameni aflati in afara tarii iti cer o favoare, iar acest lucru te pune pe ganduri, pentru ca este o idee buna pentru o viitoare afacere. Iti notezi chestiunile necesare si incepi sa faci un plan.

Taur

Ti se ofera ocazia sa inmultesti niste bani, dar trebuie sa o faci treptat. Nu te grabi si nici nu lasa zgarcenia sa puna stapanire pe tine.

Gemeni

Ai foarte multa energie si programul este flexibil, asa ca o plimbare prin parc sau o iesire in oras cu prietenii este o idee foarte buna pentru a te relaxa.

Rac

Lucrurile capata o forma favorabila tie, dar doar daca stii sa taci si sa vorbesti atunci cand trebuie. Fii atent la ceea ce auzi si nu te implica in discutii cand nu este cazul.

Leu

Fierbi in suc propriu, pentru ca ceva nu iese asa cum ai calculat tu. Asta se va intampla pana in amiaza, pentru ca apoi lucrurile se vor schimba radical si o sa ai parte de o dupa-amiaza placuta si o seara speciala.

Fecioara

Rezolvi un aspect neplacut de la locul de munca. Ai ascultat sfatul cuiva si ai initiat o discutie care trebuia purtata de multa vreme. O ti se ia o piatra de pe suflet.

Balanta

Astazi o sa studiezi mai mult ca de obicei, pentru ca urmeaza sa sustii un examen sau o prezentare. Trebuie sa fii stapan pe situatie si sa nu lasi emotiile sa puna stapanire pe tine.

Scorpion

Interesele tale sunt strans legate de ale altora, cel mai probabil colegi, si faci o alianta cu ei pentru a ajunge intr-un punct dorit de toata lumea.

Sagetator

Diplomatia iti va fi pusa la incercare zilele acestea, pentru ca esti tentat sa spui ceea ce gandesti atunci cand se intampla ceva ce nu este pe placul tau.

Capricorn

O sa ai suficienta energie pentru a te ocupa de rutina zilnica, dar si pentru ceva in plus. Dupa cateva zile mai grele, revii la starea ta obisnuita de spirit.

Varsator

Suferi din dragoste, dar nu trebuie sa te gandesti la o despartire, pentru ca poate fi vorba si despre un refuz al partenerului de viata. Problema este ca tie ti se pare o drama si faptul ca nu vrea sa te insoteasca la un film.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 2 martie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic martie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic