Horoscop: 2 noiembrie

Miercuri, 02 Noiembrie 2016, ora 07:05
5397 citiri
Horoscop: 2 noiembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Armonia de acasa te face sa te simti excelent. Atat de bine, incat si la birou lucrurile par sa se aseze in favoarea ta. Computerul sau telefonul iti fac probleme si pierzi cateva ore incercand sa remediezi situatia.

Sagetator

Lasa-ti timp pentru a asimila informatiile pe care o sa le primesti astazi. Dupa modul in care o sa reactionezi, vei fi un exemplu pentru familia ta. Partenerul de viata este langa tine tot timpul.

Capricorn

A doua parte a zilei va fi speciala, pentru ca ti se va indeplini o dorinta mai veche. Esti atat de fericit, incat seara o sa sarbatoresti in oras.

Varsator

Mai ai multe de facut pana la sfarsitul anului si zilele trec mult prea repede, asa ca trebui sa iti faci ordine in program, astfel incat sa nu iti ocupi timpul cu ceva ce nu trebuie.

Pesti

Ai impresia ca in ultima vreme totul iti merge din rau in mai rau. Ai nevoie de ajutor din partea cuiva ca sa iti revii si sa recapeti pofta de viata.

Berbec

Cand vine vorba despre dragoste esti ceva mai deschis in fata unor provocari. Iti dai seama ca aceasta este dragostea adevarata si esti dispus sa sacrifici ceva.

Taur

Primesti numeroase invitatii si trebuie sa alegi cu grija persoanele ale caror propuneri le onorezi pentru a nu starni gelozia partenerului de viata.

Gemeni

Gasesti cu greu un loc in care o sa te poti concentra asupra a ceea ce ai de facut. Vei fi nevoit sa inchizi telefonul pentru cateva ore. Profita de acele ore si termina treaba, pentru ca nu iti permiti sa ajungi cu intarziere acasa.

Rac

O sa ajungi la destinatie fara sa intampini dificultatile cu care erai obisnuit. Conjuctura astrala te favorizeaza pe plan amoros.

Leu

Cineva te complimenteaza si te simti ciudat, pentru ca in ultima vreme nu mai erai obisnuit cu asa ceva. Schimbarea facuta recent este de bun augur.

Fecioara

Ai un program foarte incarcat astazi si ai nevoie de ajutor pentru a te asigura ca duci totul la bun sfarsit. Nu ezita sa il ceri, dar nici sa il accepti cand ti se ofera, chiar daca vine din partea cuiva cu care nu te intelegi.

Balanta

O sa afli detalii care te vor face sa iti schimbi planurile de viitor. Faci cateva greseli pe parcursul zilei, dar din fericire reglezi totul pana la sfarsitul zilei.

Citeste si Horoscopul lunii noiembrie si Horoscopul pentru 2016

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
#horoscop 2 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic