Horoscop: 2 noiembrie 2017

Joi, 02 Noiembrie 2017, ora 07:06
7849 citiri
Horoscop: 2 noiembrie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Scorpion

Aminteste-ti ca, pentru a fi cu adevarat sanatos, mintea si spiritul trebuie sa fie in echilibru. Trebuie sa te intaresti la interior, ca sa fie totul ok si la exterior.

Sagetator

Reusesti sa exprimi mult mai clar ceea ce ai in minte si ceea ce vrei sa faci in continuare. Te vei ocupa mai mult de ceva ce tine de casa si abia apoi de distractie.

Capricorn

Faci ceva pentru a-ti intari sentimentul de stabilitate in privinta vietii personale. Oamenii pe care ii cunosti in aceasta perioada vor fi punctul tau de sprijin intr-o chestiune ce tine de locul de munca.

Varsator

Purtarea autoritara a unei persoane din cercul de cunoscuti te face sa te impui, chiar daca de obicei preferi sa stai in spate si sa ii lasi pe altii sa se certe. Colegii te vor vedea cu alti ochi.

Pesti

Iti descifrezi anumite sentimente si incepi sa le accepti. Trebuie sa te gandesti la mai multa stabilitate in viata ta si sa iei decizii care sa te ajute sa nu te mai simti confuz.

Berbec

Se anunta o zi plina de energie. Esti gata sa faci un mare pas in fata de care pana acum te-ai ferit. Insa nu incerca sa sari peste anumite etape, pentru ca fiecare are rolul de a te ajuta sa evoluezi.

Taur

Simti nevoia sa te retragi din ceva si sa evadezi putin. Vrei sa mergi descult prin iarba si, chiar daca vremea nu este potrivita pentru asa ceva, gasesti o solutie prin care sa ai parte de ceva asemanator.

Gemeni

Este o zi perfecta pentru a te conecta cu oamenii si sa vorbesti deschis despre sentimentele tale. Vei stimula pe cineva sa marturiseasca ceea ce are pe suflet. Te va uimi ce o sa auzi.

Rac

Consideri ca se intampla ceva in viata ta ce nu mai poti controla. Daca esti preocupat de cariera, a venit momentul sa faci o schimbare, daca nu esti multumit 100% de ceea ce se intampla pe acest plan. Asculta-ti intutitia.

Leu

Cu incredere si multa putere interioara faci primii pasi catre o schimbare. Apar sentimente care te fac sa tresari. La inceput nu vei sti cum sa le gestionezi, dar trebuie sa le accepti.

Fecioara

Modul practic in care abordezi tu lucrurile nu iti va fi de ajutor astazi. Trebuie sa fie ceva diferit, sa cauti si sa aplici o solutie la care nu ai fi apelat pana acum.

Balanta

Iesi din zona ta de confort, daca simti ca nu este totul bine. Nu te teme de schimbari, de nou, de ceea ce nu ai experimentat. Niciodata nu este prea tarziu sa sari cu parasuta, de exemplu.

Citeste si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 2 noiembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic noiembrie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic