Horoscop: 2 octombrie 2014

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 07:08
4022 citiri
Horoscop: 2 octombrie 2014
Foto: Ziare.com

Balanta

Realizezi o tranzactie la care visezi de ceva timp. Acest lucru compenseaza tensiunea de acasa ce este cauzata de lipsa de comunciare dintre tine si cel drag. Trebuie sa va ocupati de asta.

Scorpion

Viata sentimentala te amesteste. Nu mai intelegi nimic din gesturile celui de langa tine. Cand este vesel si crezi ca o sa iti propuna ceva special, cand tuna si fulgera. Lasa-l sa se calmeze.

Sagetator

Superiorii iti apreciaza echipa pentru sarcinile tocmai incheiate. Asta nu inseamna ca nu vor fi taxate micile greseli. Pana la urma, ziua se va dovedi a fi una buna.

Capricorn

Carisma te va face foarte popular astazi. Esti mai sociabil ca oricand si pus pe glume. Atitudinea este perfecta si pentru intalnirile de la locul de munca.

Varsator

Latura creativa a iesit la suprafata si ai realizat ceva demn de lauda, dar si de invidiat. Bucura-te de aplauze, dar fereste-te de sagetile veninoase ale celor care nu reusesc astfel de lucruri, dar ravnesc la ele. Pluto iti ofera forta necesara.

Pesti

Menajezi pe cineva si de aceea ajungi sa te chinui. Gandeste-te mai mult la tine si pune-i pe ceilalti in plan secund. Este valabil pe toate planurile, dar mai ales acasa.

Berbec

Moment prielnic pentru schimari in afaceri sau viata sentimentala, deoarece in ambele zone lipseste ceva fara de care nu te simti complet. Fii mai intelegator cu cei in varsta din familia ta.

Taur

O serie de evenimente neprevazute te impiedica sa respecti rutina. Trebuie sa ramai calm si cu zambetul pe buze. Consulta-te cu partenerul de viata in privinta deciziei pe care intentionezi sa o iei.

Gemeni

Un eveniment drag pentru tine are loc in aceasta dimineata. Te afecteaza putin, pentru ca devii melancolic. Soarele aduce o lumina aparte asupra investitiilor si intalnirilor de afaceri.

Rac

Vei fi intr-o dispozite buna in orele care urmeaza. Situatia financiara nu se va imbunatati, dar satisfactia vine de acasa, cel mai probabil de la partenerul de viata sau copii.

Leu

Se anunta o zi aglomerata si trebuie sa iti dramuiesti cu grija timpul, pentru ca nu dispui de prea mult. Ca sa eviti necazurile, ia in seama sfaturile primite.

Fecioara

Unele probleme financiare te dau peste cap, dar un prieten foarte drag iti arata ca viata nu se invarte in jurul banilor. Te duce intr-un loc in care o sa te simti special fara sa platesti nimic.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Horoscop zilnic. Marți, 23 aprilie. Zodia care se va confrunta cu o problemă de sănătate
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Manifești un...
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Horoscop zilnic. Luni, 22 aprilie. Zodia care va relua legătura cu o cunoștință veche
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
#horoscop zilnic, #horoscop 2 octombrie, #horoscop zilnic octombrie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic