Horoscop: 20 aprilie 2016

Miercuri, 20 Aprilie 2016, ora 07:17
4206 citiri
Horoscop: 20 aprilie 2016
Foto: Ziare.com

Berbec

Observi cu incredere cum prinde radacini un proiect in care ai mare incredere ca o sa resuseasca. Ai asteptari foarte mari de la acesta si esti dispus sa ramai peste program pentru a te asigura ca o sa ajunga in punctul dorit.

Taur

Soarele te influenteaza mai mult decat isi exercita forta in privinta nativilor din alte zodii. Fii cu bagare de seama la locul de munca, pentru ca informatiile sunt transmise cu repeziciune si risti sa ratezi ceva.

Gemeni

Ai ajuns intr-un punct pe care ai incercat sa il eviti in ultima vreme. Nu ai nicio cale de scapare, asa ca mai bine accepta ceea ce se intampla si ocupa-te cu atentie pentru a scapa rapid.

Rac

Incerci sa reduci impactul unei vesti mai putin incantatoare prin faptul ca o sa poti sta mai mult timp cu partenerul de viata. Impachetezi informatia in asa fel incat sa para ceva senzational.

Leu

Esti omul proiectelor pe termen lung, asa ca in aceasta saptamana exact asa o sa faci. Gandurile tale se vor indrepta catre si catre o activitate ce tine de familie.

Fecioara

Lasi deoparte partea profesionala si te concentrezi pe intarirea relatiei de cuplu. Ai devenit obsedat de ceva anume si trebuie neaparat sa discuti cu cel drag.

Balanta

Incepi sa te relaxezi dupa o perioada tensionata si cu un program plin. Urmeaza cateva zile in care o sa iti incarci bateriile, chiar daca nu pleci in vacanta. O sa te simti mai bine la birou.

Scorpion

Pluto te ajuta sa treci cu bine peste un detaliu care te impiedica sa faci un mare pas inainte. Te asociezi cu o persoana pe care o cunosti de mai multa vreme si impreuna incepeti o afacere.

Sagetator

Te concentrezi mai mult pe partea financiara si partea materiala a vietii. Apar discutii despre o mostenire sau despre un bun care trebuie impartit.

Capricorn

Descoperi un hobby sau o activitate care te incanta. Iti convingi partenerul de viata sa te insoteasca intr-un loc foarte interesant si chiar luxos fata de cele obisnuite.

Varsator

Obisnuieste-te cu mai putini bani, pentru ca trebuie sa faci economii. Ti-ai ales o destinatie destul de scumpa pentru concendiu si ar trebui sa pui de acum bani deoparte.

Pesti

Ai fost amerit de programul din ultima vreme, dar acum intri pe un drum normal si o sa te mai relaxezi. Si la birou, dar si acasa atmosfera va fi una placuta.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Horoscop zilnic. Miercuri, 24 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania prietenilor
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relația cu...
#horoscop 20 aprilie, #Horoscop aprilie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic aprilie, #horoscop zilnic 2016 , #horoscop zilnic