Horoscop: 20 august 2014

Miercuri, 20 August 2014, ora 06:59
3387 citiri
Horoscop: 20 august 2014
Foto: Ziare.com

Leu

De aceasta data este randul tau sa ii faci o surpriza partenerului de viata, pentru ca el a tot facut lucruri deosebite pentru tine. Stii exact catre ce trebuie sa te indrepti.

Fecioara

Este o zi tocmai buna pentru a scapa de rutina. Fugi din oras si opreste-te doar acolo unde ti se termina benzina. Spontaneitatea ta o sa il impresioneze pe cel drag.

Balanta

Trebuie sa fii la zi cu stirile, pentru ca ceea ce se intampla te intereseaza si pe tine. Nu sta lipit de televizor, dar nu rata esentialul.

Scorpion

Mercur te ajuta sa cantaresti si sa evaluezi lucrurile, dar mai ales sa inveti ceea ce trebuie din experienta asta. Esti pe drumul cel bun.

Sagetator

Joci rolul unui judecator. Ii pui pe toti la punct si nimeni nu va spune nimic in fata ta. Asta se va intampla acasa, pentru ca la job lucrurile vor fi mai relaxate.

Capricorn

Dezvolti un proiect de care te-ai ocupat inca din fasa. E ca un copil pentru tine si depui mult suflet. Tocmai de aceea nu ai cum sa dai gres si succesul e de partea ta.

Varsator

De cateva saptamani mergi intr-un magazin si privesti lung la un obiect. Astazi cedezi tentatiei si il cumperi. Esti foarte fericit, dar ceva mai sarac.

Pesti

Descoperi un hobby care te incanta, dar pentru care trebuie sa scoti ceva bani din portofel. Nu exagera cu sumele, pentru ca o sa ajungi sa te imprumuti.

Berbec

Esti iritat peste masura de niste colegi care nu isi fac treaba cum trebuie si din cauza carora trebuie sa stai mai mult la birou.

Taur

Ai grija la tonul folosit in discutia cu o persoana care iti este superioara din punct de vedere ierarhic, altfel nu se anunta momente placute pentru tine.

Gemeni

Pierzi un obiect pe care il percepeai ca un talisman si cateva ore ai impresia ca esti urmarit de ghinion. Spre seara o sa te calmezi.

Rac

Astrele nu iti pregatesc nimic iesit din comun, dar asta nu inseamna ca o sa lenevesti toata ziua, ci doar ca lucrurile vor evolua normal.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Miercuri, 17 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Relațiile cu...
#horoscop 20 august, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic august, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic