Horoscop: 20 decembrie

Marti, 20 Decembrie 2016, ora 07:21
5912 citiri
Horoscop: 20 decembrie
Foto: Arhiva Ziare.com

Sagetator

Te intalnesti cu un vechi amic si o sa stati ore in sir de vorba si uitati sa mai plecati acasa. Planeta iubirii te face vulnerabil in fata cerintelor celui drag.

Capricorn

Vrei sa termini totul pana la sfarsitul programului, astfel incat seara sa fie dedicata celor dragi. O sa apara ceva de ultim moment si vei intarzia, dar stii cum sa ii faci sa uite.

Varsator

Soarele si Pluto iti ofera puterea de care ai nevoie pentru a termina tot ceea ce ai pe lista. S-au adunat destul de multe de facut in aceasta perioada a anului.

Pesti

A venit momentul sa iti pese mai mult de tine. Asa ca pune stop tuturor activitatilor si rasfata-te putin. Stai cateva ore doar tu cu gandurile tale.

Berbec

Sotul/sotia te asteapta cu o surpriza acasa. Vei fi luat prin surprindere de ceea ce pregateste, pentru ca nu este ceva ce il/o caracterizeaza.

Taur

Atat tu, cat si cel de langa tine trebuie sa aveti ceva mai multa grija la dieta. Nu faceti excese pentru a nu va petrece ultimele zile din an in pat.

Gemeni

Iei parte la un eveniment emotionant. Este o lectie de viata esentiala. Luna te va ajuta sa inveti exact ceea ce trebuie din ce se intampla.

Rac

Fii putin mai amabil cu cei din jur si lasa de la tine, chiar daca ai impresia ca cineva nu joaca cinstit. Fa-l sa realizeze ca a gresit, fara sa ii impui ceva.

Leu

Iei o decizie foarte buna la birou si o sa o faci spontan. Daca stateai prea mult pe ganduri, nu mai aveai curajul sa o faci. In scurt timp, o sa vezi si rezultatele.

Fecioara

Uranus se ocupa de tine in aceste zile. Vei fi creativ si vei avea foarte multe idei care vor prinde contur in perioada urmatoare.

Balanta

Ai muncit foarte mult in ultima vreme, mai ales in luna aceasta si astepti sa iti fie recunoscute meritele. Nu iti pierde rabdarea. Cu cat vine mai tarziu recompensa, cu atat va fi mai mare.

Scorpion

Conjuctura astrala te favorizeaza. Se anunta o multime de vesti bune in aceasta saptamana. Nici de darurile primite nu te poti plange.

Citeste si horoscopul lunii decembrie

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop 20 decembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic decembrie , #horoscop zilnic