Horoscop: 20 februarie 2017

Luni, 20 Februarie 2017, ora 07:02
6233 citiri
Horoscop: 20 februarie 2017
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Cateva persoane din anturajul tau nu inteleg ce se intampla in jurul lor. O sa fii nevoit sa oferi argumente solide si logice pentru a combate ideile lor.

Berbec

Daca nu esti implicat intr-o relatie sentimentala, acum este momentul sa oferi mai multa atentie unor invitatii de la oameni care te atrag.

Taur

Se anunta o zi teribil de obositoare si vei fi epuizat, chiar daca este prima din saptamana. Nu ezita sa ceri ajutorul cuiva care este in masura sa ti-l ofere.

Gemeni

Vei umbla mult prin oras pentru rezolvarea unei probleme cu privire la niste acte. Vei fi multumit ca nu trebuie sa platesti penalizari, dar si obosit.

Rac

Te incarci cu energie pozitiva la un eveniment la care participi alaturi de mai multe persoane dragi. La birou, o sa te bucuri de roadele proiectelor pe care le-ai terminat recent.

Leu

Vei avea parte de o experienta cel putin inedita, care o sa te amuze foarte mult si pe care o vei povesti cu drag. Seara o vei petrece la niste prieteni.

Fecioara

E bine sa nu ai incredere in persoanele pe care abia le cunosti. Asteapta un timp inainte sa te imprietenesti si sa le faci marturisiri pe care, de obicei, le faci celor apropiati.

Balanta

Nu te astepta la un castig la loto sau o mostenire, dar o sa primesti vesti legate de partea financiara. Ai muncit mult ca sa ajungi aici, iar acum te bucuri de rezultate.

Scorpion

Calm si multa liniste se anunta in aceasta zi pentru tine. Chiar daca mergi la birou o sa ai o stare atat de buna, incat nimic nu te va putea tulbura.

Sagetator

Pasiune si romantism. Asa poate fi descrisa aceasta perioada pentru tine, perioada in care o sa te reconectezi cu partenerul de viata.

Capricorn

Nu vei intampina dificultati la locul de munca, dar nici sa nu te astepti ca totul sa mearga ca pe roate. Se anunta o sedinta importanta si trebuie sa te pregatesti pentru ea.

Varsator

Incerci sa aduci lucrurile pe un drum logic dupa o perioada foarte aglomerata la birou. O ruda mai in varsta va avea nevoie de ajutorul tau.

Citeste si Horoscop lunar: Februarie, si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic