Horoscop: 20 februarie 2018

Marti, 20 Februarie 2018, ora 07:26
8958 citiri
Horoscop: 20 februarie 2018
Foto: Arhiva Ziare.com

Pesti

Este o zi destinata cumparaturilor si clarificarii unor chestiuni ce tin de locuinta ta. Nu este exclus sa te gandesti sa te muti.

Berbec

Visezi la persoane care nu iti sunt aproape, la locuri in care inca nu ai ajuns, dar nu indraznesti sa faci un pas pentru a te apropia de scopul tau. Iti lipseste curajul. E un moment foarte bun sa alungi orice temere simti si sa mergi inainte cu incredere.

Taur

Iti dovedesti experienta in timpul unei deplasari pe teren. Acest lucru te va ajuta foarte mult atat in ce priveste increderea in tine, cat si pentru o reputatie si mai buna la locul de munca. Este un succes care iti va deschide multe usi.

Gemeni

Incepi sa culegi roadele unui efort intens depus acum ceva timp. Reusitele si recunoasterea capacitatilor tale vor veni una dupa cealalta si vei avea parte de o recunoastere generala. Ai muncit mult pentru asta, acum, doar bucura-te.

Rac

Cineva iti creioneaza o imagine gresita despre o persoana si incepi sa iti dai seama ce incearca sa faca. Renunti la o deplasare pe care o aveai programata de mai multa vreme, dar apare ceva urgent de rezolvat.

Leu

Iti stabilesti singur un mare obiectiv. Seara, impartasesti planurile tale cu cineva apropiat de tine si iti vei da seama ca are o mare experienta personala fix in acest domeniu. Te va ajuta sa il pui mai repede in practica.

Fecioara

Iti versi nervii pe cineva si apoi realizezi ce greseala ai facut. Incidentul va fi rezolvat intr-un final, dar abia dupa ce constientizezi si faci tot ce este bine ca sa restabilesti armonia.

Balanta

Pentru a te asigura ca vei fi luat in seama esti capabil sa ridici putin tonul. Gestul tau ar putea fi interpretat gresit de cineva, asa ca ai grija in compania cui te afli cand procedezi asa.

Scorpion

Ai invatat cat de important este sa nu tii in tine nimic din ceea ce iti poate face rau si incerci sa impartasesti cu altii ce s-a dovedit bun pentru tine. Sprijinul oferit acum va da curand roade si iti va aduce multa liniste si bucurie.

Sagetator

Te trezesti peste noapte intr-o situatie in care nu te simti absolut deloc confortabil. Nu astepta sa primesti ajutor din afara, ai in tine tot ce ai nevoie pentru a merge mai departe. Doar ai incredere si fa ceea ce simti ca este bine.

Capricorn

Vei fi deranjat de comportamentul unuia dintre colegii tai la locul de munca. Ai impresia ca ceva trebuia sa ramana intre voi si nu a fost asa. Totusi, daca este vorba despre un adevar, lasa-l sa iasa la iveala si vei vedea ca lucrurile se aseaza cum e mai bine.

Varsator

Pentru scopul comun al muncii in echipa, va trebui sa asculti niste povesti ore intregi. Va fi o provocare pentru tine, dar o vei duce la bun sfarsit si beneficiile nu vor intarzia sa apara.

Citeste si Horoscopul lunii februarie si Horoscopul anului 2018

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Horoscop zilnic. Marți, 19 martie. Zodia care ajunge într-o situație delicată din neatenție
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Te asteapta...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 16 martie. Zodia care va primi o ofertă pentru care nu e încă pregătită
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Inteligenta...
#horoscop 20 februarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic februarie, #horoscop zilnic 2018 , #horoscop zilnic