Horoscop: 20 ianuarie

Vineri, 20 Ianuarie 2017, ora 07:34
7874 citiri
Horoscop: 20 ianuarie
Foto: Arhiva Ziare.com

Varsator

Vrei sa inveti metode noi de relaxare si te hotarasti sa aplici sfaturile unui prieten. O sa iti prinda bine cateva ore petrecute in locul respectiv.

Pesti

Oricat esti de obosit, o sa-i fii alaturi unui prieten care trece printr-un test. Reusita sa o sa va duca direct la restaurant.

Berbec

Ai impresia ca uiti unde pui lucrurile, ca nu iti mai amintesti evenimentele importante. Sunt semne ca gradul de oboseala este ridicat si ai nevoie de o pauza.

Taur

O chestiune personala te impiedica sa te concentrezi asa cum trebuie la birou. Separa cele doua aspecte pentru a nu te lovi de reprosuri.

Gemeni

Astepti de cateva saptamani o veste importanta, prin telefon sau email. Tocmai de aceea esti tot timpul cu mobilul in mana, lucru ce o sa ii enerveze pe prietenii cu care iesi in oras.

Rac

Vei fi eroul grupului de prieteni dupa ce reusesti sa calmezi doi amici intre care aparusera probleme de ordin emotional.

Leu

Un posibil parteneriat pare din ce in ce mai solid. Porti discutii legate de acesta cu mai multe persoane. Esti incantat de semnele primite in aceasta perioada.

Fecioara

Ti-ai facut timp pentru familie dupa ce rudele iti reprosasera ca locul de munca a devenit casa ta. O sa iti umpli bateriile cu energie pozitiva in compania lor.

Balanta

Incepi o noua afacere sau te alaturi unei echipe de profesionisti cu care voiai de multa vreme sa colaborezi. Seara vei iesi in oras.

Scorpion

Urma sa primesti niste bani, dar sperai ca suma sa fie mai mare. Nu pierzi timpul cu dezamagirea, ci te bucuri de ceea ce poti face cu ei.

Sagetator

Exista in viata ta o persoana care te face sa te enervezi doar cand ii auzi numele. Astazi trebuie sa fii rezistent pentru ca o sa te intalnesti cu ea.

Capricorn

In fata ta ajunge o persoana care incearca sa isi acopere o greseala mai veche. Realizezi ceea ce vrea sa faca si o impiedici sa iti incurce echipa in proiectul pe care il deruleaza.

Citeste si Horoscopul lunii ianuarie, dar si Horoscopul anului 2017

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Horoscop zilnic. Vineri, 19 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va fi mare...
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Horoscop zilnic. Joi, 18 aprilie. Zodia care va primi o veste bună de la cineva din familie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Energia...
#horoscop 20 ianuarie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic ianuarie, #horoscop zilnic 2017 , #horoscop zilnic