Horoscop 20 iulie 2010

Marti, 20 Iulie 2010, ora 07:23
2527 citiri
Horoscop 20 iulie 2010
Foto: Arhiva

Rac

O sa ai parte de o zi speciala, parca toti din jurul tau incearca sa te faca sa te simti bine. Dispui de o suma de bani si te decizi sa o investesti in ceva bun pentru viitorul tau. Ai grija la cei care vor sa profite de pe urma ta.

Leu

Esti foarte agitat si nimic parta nu te poate face sa stai cuminte la locul tau. Incearca sa stai in preajma unor persoane calme si sa nu consumi alimente ce te pot face si mai agitat. Cu toate acestea, o sa primesti o veste o buna, ce iti va transforma ziua, ce parea la inceput una proasta, intr-una buna.

Fecioara

La locul de munca vor exista discutii in privinta remuneratiei, insa nu este cazul sa te grabesti, deoarece rezultatul, chiar daca se lasa asteptat, va fi unul bun. In relatia de cuplu lucrurile vor merge foarte bine, vei fi alaturi de partenerul de viata, care are nevoie de sustinerea si sprijinul tau. Spre seara o sa primesti un telefon in legatura cu concediul tau.

Balanta

Din punct de vedere emotional, lucrurile vor merge bine astazi. Ai mari sanse sa intalnesti o persoana ce va ocupa un rol important in viata ta in viitor. Ai incredere in instinctele tale si nu te da la o parte de la nimic. La munca te vei simti cam plictisit de diminetea, insa dupa amiaza o sa ai parte de mai multa actiune placuta.

Scorpion

O sa ai de tras din cauza unei persoane de la locul de munca, care nu prea isi face treaba bine si incerci sa faci tot posibilul pentru a o atentiona. Norocul tau este ca seful stie ce fel de persoana esti si stie ca ai ganduri bune.

Sagetator

O sa ai mult de munca, insa rezultatele vor fi pe masura asteptarilor. Vei fi laudat. Este posibil sa ti se propuna un nou proiect si primesti vestea foarte bine, mai ales ca ai nevoie de niste bani in plus.

Capricorn

Simti imediat cand cineva incearca sa te pacaleasca si iei atitudine. O sa ai parte de o zi buna din punct de vedete financiar. Tot astazi o sa primesti o veste de la o persoana care se afla departe de tine.

Varsator

Esti cam tacut si asta ii enerveaza pe cei din jur, insa la un moment dat se va intampla ceva ce te va multumi si care te va face sa iti turuie gura incontinuu. O sa razi si o sa ii faci si pe cei din jur sa se simta mai bine.

Pesti

Ti s-a spus ca ai calitati de lider, insa ai luat prea in serios aceste discutii. Ia o pauza si analizeaza-ti comportamentul. Astfel, te vei trezi la realitate, inainte de a transforma si ce mai buni prieteni in dusmani.

Berbec

Astazi o sa ai parte de o zi perfecta. In privinta locului de munca, o sa primesti o veste ce te va duce pe culmile fericirii. Admiratorii apar din toate partile si o sa primesti o invitatie de iesire in oras, chiar de la o persoana care iti place. Spre seara un membru al familiei te anunta ca urmeaza sa participi la un eveniment important.

Taur

O sa ai parte de activitati in grup, insa tu te vei detasa ca lider. Toti te vor asculta si iti vor urma indicatiile si asta iti da incredere in tine. Seful va aprecia eforturile tale si va incerca sa iti fie cat mai bine la locul de munca. Pe plan personal, totul va descurge dupa cum iti doresti si vei reusi sa iti realizezi un vis.

Gemeni

Trebuie sa iei o decizie importanta privitoare la cariera ta si este nevoie de multa atentie, pentru a nu alege ceva ce nu este in avanatajul tau. Va trebui sa inlocuiesti un coleg si asta nu prea iti convine, pentru ca vei fi nevoit sa muncesti mai mult.

Horoscop realizat de Zaza

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Marți, 16 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: N-ar fi...
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Horoscop zilnic. Luni, 15 aprilie. Zodia care va ieși la o întâlnire romantică
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Nu încerca...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic