Horoscop: 20 iunie 2014

Vineri, 20 Iunie 2014, ora 07:27
3308 citiri
Horoscop: 20 iunie 2014
Foto: Ziare.com

Gemeni

Primesti cateva sarcini in plus, insa nu te intristeaza acest gand, ci din contra consideri ca era timpul unei schimbari din punct de vedere profesional.

Rac

Ai o multime de treaba, insa ceva ce tine de viata personala o sa aduca modificari in program. Seara o sa ai motive de bucurie.

Leu

Incepe o perioada in care toate iti ies mai bine decat te asteptai. Esti uimit de norocul care a dat peste tine. Bucura-te de ceea ce ti se intampla si accepta totul fara prea multe intrebari.

Fecioara

Atungi la concluzia ca indiferent de oamenii din jurul tau tu trebuie sa iti urmezi drumul si sa nu te lasi influentat de evolutia celorlalti.

Balanta

Sedinta de astazi iti va taia rasuflarea. Nu te vor afecta direct pe tine masurile luate, insa tot trebuie sa fii foarte atent. Casa dragostei va fi puternic influentata de Soare.

Scorpion

Realizezi ca te-ai ocupat mult prea mult de un aspect ce nu este atat de important si abandonezi munca in aceasta etapa. Iti indrepti atentia catre ceva ce iti place mai mult.

Sagetator

Viitorul suna extraordinar de bine. Primesti unda verde pentru ceva ce iti doresti de multa vreme. Esti atat de fericit, incat iti chemi toti prietenii in vizita pentru a sarbatori intr-un mod unic.

Capricorn

Gasesti solutia salvatoare pentru ceva ce ti-a atras atentia. Esti entuziasmat si sigur pe succesul pe care il astepti sa vina. Partenerul de viata te va ajuta.

Varsator

Este cazul sa fii putin egoist si sa te gandesti la binele tau. Lasa-ti prietenii sa isi rezolve singuri problemele, in timp ce tu iti vezi de propriile activitati.

Pesti

Fii mai atent la ceea ce faci astazi, pentru ca in ultima vreme ai fost foarte melancolic si nostalgic si nu te-ai concentrat pe ceea ce se intampla in prezent.

Berbec

Organizeaza-ti timpul in asa fel incat sa poti pune totul in practica. Te vezi capabil sa faci orice acum. Este momentul perfect sa te apuci de ceva ce iti dadea batai de cap, o activitate pe care o credeai imposibila.

Taur

Lasi in urma o activitate veche pe care ai indragit-o, insa cea care urmeaza se anunta a fi mult mai interesanta. Va fi ceva nou si inedit.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si

interesante articole de pe Ziare.com.

Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
#horoscop 20 iunie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic iunie, #horoscop zilnic 2014 , #horoscop zilnic